Tuesday, July 27, 2010

MALAS NAK PING BLOG....

T.kasih kpd Cik Umi atas komen di entry yg lepas ttg malam nisfu syaaban tu...... since I malas nak edit2 lagi....... I save as a draft je entry tu... lagipun dari semalam I mmg cuak2 nak buat entry pasal tu sebab isu yg dibincangkan DI SINI.........u see begitu byk I google untuk buat carian tentang malam penuh baraqah tu malam tadi tapi heran napa tah I bleh salah eja lagi...kurang fokus kot... Minda tengah tidak stabil sebab beberapa perkara yg sdg difikirkan... tapi alhamdulilah pagi ni dah kembali stabil and I dah kembali ceria........ nak tengok wajah I yg ceria......nanti I upload gambar I yg tgh menyengih. :P

Ada yg cari entry tu ke? Hehehe... you all tanya je la Pakcik Google pasal malam Nisfu Syaaban tu asal jgn confuse dgn statement2 yg Google bagi dah la, maybe ada yg confuse tentang isu2 bida'ah, SILA RUJUK SINI untuk menguraikan kekusutan anda. Bagi I pulak....... membaca Yassin memberikan ketenangan jiwa, menghilangkan stress, memberikan keyakinan diri... selagi ada kudrat baca, baca je la. Baca dengan tajwid yang betul dan jangan la terburu2 semata2 mengejarkan angka 3 yg disebutkan. Wallahualam.

Lately ni I dah tak ping blog I kat mana2... entah...... napa ya? Oh Sam......kenapa dgn kau?? Maybe menulis entry utk tatapan sendiri kot......entry syok sendiri....hahaha..sbb tu la malas nak ping.




2 comments:

  1. apa kaitan tajuk malas ping blog dengan malam nisfu syaban??? huhuhh

    ReplyDelete
  2. ala Ayie... akak sesaja je la..abih semalam dah buat tajuk MALAM NISFU SYAABAN, (dah tu salah eja)..tak kan arini buat tajuk yg sama plak kan...huhu....jgn le maree..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...