Thursday, July 22, 2010

MASA MENCEMBURUI....

Akhirnya hari ni SPA itu memanggil2 I untuk bertandang ke sana lagi....
Tidak boleh tidak, mesti kena pegi SPA jugak...... sebab dah sakit satu badan ni...... eh tak la teruk sgt.....susah ati emak I kalau beliau tau anaknya sakit2 plak......... mana la tau kan kalau2 ada yg menyampaikan..... sakit biasa2 je la Mak...

Sesampai di SPA..... I terus booking nombor....... pastu I ckp dgn awek yg jaga kat kaunter tu nak gi makan......... dia tak bagi I makan........ dia kata kalau sebelum urut makan dgn kenyang nanti muntah........ Apa??? muntah?? Ohhh TIDAK!!........... so, kesian I, dlm lapar2 belum breakfast....... akhirnya I cuma makan mangga kicap ni je sementara menunggu giliran dipanggil berurut.

Gambar SPA tu malas la nak upload......mmg tak de niat pun nk promo SPA tu sebab susah nanti I nak ngumpat2... hehehe.



Lepas balik SPA, terus la I ke dapur dan menyiapkan dinner......... sgt malas punya pasal, I masak sejenis lauk je arini....... nasi bariyani dan ayam bariyani....


Terinter-frame plak mainan pondok2 si Qistina tu... Sebenarnya ada byk benda nak crita tapi masa mencemburui kita plak....... nanti2 la I sambung.

Malam ni la baru mengunjungi teman2 blogger semua. InsyaAllah. Hari ni pun belum sihat sepenuhnya even dah gi berurut..... tengok PC pun kepala mcm berpinar2.

7 comments:

  1. owhh mm pon xseaht ker? sama la kite...hany mlm ni br nak menapak ke klinik...semlm malas, nak tido je kejenye...

    ReplyDelete
  2. oh ya ke Hany? Siann... I kalau boleh nak tido je..tp mengenangkan anak2 nak makan.. gagahkan diri la jugak. Cepat2 gi klinik ya..mkn ubat.

    ReplyDelete
  3. ADAH ~sebabnya tadi, I menulis ni time2 dah nak maghrib.

    ReplyDelete
  4. lawa pic mangga kicap tuh..

    cis, sgt sakit hati skrg i kt luar x bwk camera..i left my memory card somewhere..so x gune nk angkut camera g mane2..

    da la jap lg boley tgk org main squash dlm shopping mall..

    im soooo....careless. kalau ade camera boley share story kan!

    ReplyDelete
  5. MS. BUBBLES ~ sgt rugi kalau tak bwk camera ke mana2...I pun rasa rugi kalau lupa nak charge bateri h/phone I.... oo ada org main squash kt shopping mall? Menarik tu.. guna je camera h/p klu dah lupa bwk camera canggih u tu.

    ReplyDelete
  6. MM, hp i bkn xde camera..
    ade, kire x la zaman batu sgt..hikhikhik..

    tp..kalau i snap je gmbr, nty mule la die meragam..insert sim card. on the way td ade amik video terus shut down..tension kan.
    then video tu hilang..marah2
    nk rendam hp dlm besen!

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...