Wednesday, August 4, 2010

Normal ke tak normal?


Tadi sebenarnya I belum cerita abis tapi kawan I datang plak nak pasang rel langsir. Terpaksa la I layan dia kejap dan off laptop....

Cerita semalam tu.. sebenarnya I nak beli la 1 baju kurung kan.....kurung Pahang......... cantikkkkkkkkk sgt baju yg diperagakan kat anak-anak patung tu, masuk majalah lagi baju tu u know!!!...harga pun berpatutan la..... tak la sampai mencekik darah kan...... tapi penjual tu kata...... just for display sbb stok baru hanya akan sampai pada minggu depan........ kalau minggu depan Cik Kak.... alahai sorry la....... I ni kurang gemar jln2 time puasa...... tergugat keimanan.

Hari Selasa depan dah tengok anak bulan ramadhan kan...... I sebenarnya kan...... macam kurang exited sikit nak sambut raya tahun ni... napa tah......even kat sini I ckp nak beli baju, pasang rel langsir semua kan......tapi baju yg I nak beli tu bukan utk raya pun (baju raya dah siap sekeluarga)....baju baru tu utk menghadiri 1 majlis reunion...tp sbb org tu tak nak jual.... tak payah la beli baru... pakai je kebaya buruk yg baru I alter itu ari.

Bunyi macam tak exited je makcik sorang ni nak beraya...... adakah itu bermakna aku telah kembali normal??? Tahun lepas tak normal sbb terexited sgt??? hahaha.......actually selalunya bila I tak terlalu teruja.... keadaan akan jadi sebaliknya bila raya sebenar menjelang. Just wait and see. Pertengahan bulan posa entah2 I lebih exited dari semua org... hehehe.. siapa tau kan.

Bagaimana pun I tetap exited utk berjumpa teman2 lama yg dijangka akan dtg beraya ke rumah pada hari raya yg akan datang..... sama ada di JB mahupun di Kashmirku.... hu hu...... tak sabar utk berjumpa.












6 comments:

  1. pasal ko letak gambar ketupat bukan gambar baju yg ko minat sgt tu atau pun rel langsir...hehehehe...

    ReplyDelete
  2. aku malas nak promo baju tu sbb aku nak beli org tu tak nak jual... frustttt!!!!! Rel Langsir? Malas nak snap gmbr...lain kali je.

    ReplyDelete
  3. yer lah kak...ingatkan akak letak gambar baju akak..teruja nak tengok

    ReplyDelete
  4. Zai.. akak frustt tak dpt beli baju tu.. :(

    ReplyDelete
  5. kenapa pulak org tu tak nak jual miss mirror, pelik juga ya.
    suka tengok kebaya colour hijau lembut

    ReplyDelete
  6. Mummy Shane ~ entah la..itu yg I pelik tu..dia suruh I dtg lagi..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...