Wednesday, August 4, 2010

ANGSANA JOHOR BAHRU

Semalam seharian merayau gi Angsana dengan si Shashal.

Makan mee udang. Shashal plak makan soto........ pastu merayau lagi.....


bahang raya kian terasa..... ketupat di sana-sini..


Antara booth menjual tudung.....sebenarnya
booth2 di tingkat 2 dah kian sesak dgn
penjualan pakaian kelengkapan raya....
meriah berwarna warni.



antara booth penjual jamu yg mampu I snap...

Byeee ada org dtg plak...nt sambung lagi ya.....

6 comments:

  1. wah, dh pegi shopping raya nmpk nye..

    :-)

    ReplyDelete
  2. MM - Selamat 'menambah' pelaburan kat tokey2 mall...Mummy cadang nak tambah gak 'pelaburan' kat Sogo Jumaat ni, tapi daddy gi outstation esok sampai sabtu la pulak....rasanya terjah Sogo sorang2 je kut...rugi klu miss Sogo member sale ni ...heheh

    ReplyDelete
  3. tgk mee udg tu teringin nak makan..tapi bila makan mesti sakit perut..sbb comei x leh makan udg...

    ReplyDelete
  4. @Ms Bubbes ~ bukan shopping utk raya pun.... shopping utk hari2 biasa.

    @Mummy Gee ~ smlm punya "pelaburan" tak berapa tinggi sbb terkejar2 budak balik sekolah...jd beli mana yg sempat je. Sogo? Hu best tu...

    @Comei ~ makcik tu masak mee udang lain sikit resepinya ~ style jawa kot, tak mcm yg kat luar2 tu..tp sedap, budak2 boleh mkn sbb tak pedas.

    ReplyDelete
  5. wah, akak gi shopping raya dah ke? fie tahun neh bju kurung dgn baju kebaya, dan handbag chenta hati sponsor. hadiah dr beijing dan indon. mgu depan dia ulang alik vietnam, harap2 dapat lagi. haha. fie suka shopping raya last minit la akak. sbb sale byk. 70%, boleh beli berpasang-pasang. hehehe

    ReplyDelete
  6. eh tak la Fie..akak gi Angsana nak cari baju utk reunion...tp sudahnya tak jadi... kelengkapan raya..baju raya sekeluarga dah siap dah itu ari. Handbag..rasanya this year tak beli kot.....hehe. Bertuah la ada Chenta Hati yg selalu ke overseas ya Fie.. Moga makin vouge di syawal tu nanti.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...