Monday, August 2, 2010

LELAKI TAK SEKSI BILA.....untuk bacaan remaja bawah umur shj

"Seksi dlm diri seorang lelaki ialah WANGI dan BERSIH!!"


Ya.......... I setuju Dato' ...... apa yg Dato' cakap memang betul.


Kalau uoll nak keluar ngorat awek, perkara pertama kena buat ialah mandi secukupnya...... sental badan lama-lama sikit. Kalau pun baru keluar dari office, at least tu tepek la bedak ke deodoran ke kat bawah lengan anda tu.... jgn biarkan peluh merosakkan niat murni anda untuk mencari bakal isteri...... Lagi satu, bau kasut........ kasut yg dibiar terkempam pun akan menghasilkan bau macam.........



...bau macam ni la........ "harum" kan....
lari girlfren anda tau!!
apatah lagi jika girlfriend anda secantik ini...





Pastu bila si dia tinggalkan you, you menangis melaung-laung....... hek eleh..


Lagi satu, lelaki pilihan gadis-gadis (even awek rocker), menurut Dato' Fadzilah dan I juga setuju... ialah lelaki yg beriman dan mampu membimbing isteri ke jln yg diredhai Allah. Solat cukup 5 waktu. Itu satu benteng yg teguh untuk menolak anasir-anasir jahat yg bakal merosakkan rumahtangga anda kelak. Apa itu anasir jahat? Macam-macam la...... tak kira la arak ke perempuan ke, bomoh membomoh ke...... apa2 je yg negatif.




Sebab tu la even cinta hebat macam mana pun, kalau nak terima lamaran tu buat la solat isytiharah dulu ya, minta pertolongan dari Allah. Jgn sampai TERkawin dgn lelaki panas baran... teringat I tau apa yg I terbaca kat akhbar baru-baru ni.... nak nangis I baca sebab kesian kaum hawa itu... emak ayahnya pun tak pernah cubit 
dia agaknya.... tau2 bila kawin suami yg tak pernah pun mengandungkan & melahirkan dia main pang-pang plak...... Soalan si isteri konon2nya macam ni......


"Abang.... you outstation dgn lelaki ke perempuan?" kata si isteri... lebih kurang mcm tu la ayatnya.


Terus panggg hinggap kat muka, pastu pukul bertubi-tubi...... entah la...... tak paham. .. tak paham..... TAK SEKSI sungguh lelaki spt itu. DAYUS!!!


Satu lagi lelaki yg tak seksi bila......... bila dia cakap beriya-iya I LOVE u.....u lap me..... tapi pastu cakap kat adik beradik dia, kita yg TERGILA-GILAkan dia......... ishhh tak kuasa! I pernah tau menghadapi situasi itu......... menyampah! ada la sorang Jo ni... dia kat kelas suka tulis surat kat I, (padahal masa tu kan...... I dah ada boypren)..... I tak reply la kan......sbb nak stick in one kononnya kan..... pastu tetiba adik dia ni (pompuan) pegi canang kat orang, "I suka kat abg dia dan abg dia tak layan"... BENCINYAAA..... sib baik tau zmn tu takde FB kalau tak........hmmm....


Menurut Dato' lagi..... lelaki yg menjadi igauan gadis-gadis ialah yg pandai membuat keputusan, yang matang dan mcm2 lagi..... lupa plak..... berkerut dahi nk mengingat.

Eh ok la....... dah lambat la....... arini nak shopping deco-deco. Byee......


Sebelum tu....Jom puan-puan kita buat CHEESE TART ni nak?

5 comments:

  1. gua sebagai lelaki ingin mengatakan 'ya,betul' pada entry ni.

    sorrylah,gua bukn lg bwh umur.

    ReplyDelete
  2. yeszzaa! say no to lelaki panas baran...

    tp part yg adik die ckp u nk kt abg die tp abg die x layan tu.. rase nk lempang muke die laju2..
    please laaa..this is real world kan.. MM, die bajet hot la tuh..hihihi..

    waa, MM ..ade 2 org sekali nk dlm 1 time..hot stuff u ni...org lawa, slim....stylo jgak, xde la mcm mak org yg laen asik pakai bj kurung jer..zasss! lari........

    ReplyDelete
  3. a'ah la mm, takot sgt ngn laki paanas baran ni kan...

    ReplyDelete
  4. Api mati kerana air.
    Jadi bagi yg dapat boyfrend @ suami yg baran,rajin2le jadi air.......

    ReplyDelete
  5. @DB ~ Thanks singgah.

    @Ms Bubble ~ itu cerita zmn hingusan I la...hehehe..takde la lawa mana pun.. entah..budak2 tu yg rabun kot.

    @Hany ~ mmg menakutkan.

    @MS ~ nak jadi air kena bykkan berwudhu...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...