Thursday, August 26, 2010

mengutip "feel" raya yang hilang di Angsana Johor Bahru...

Tak rela kubiarkan "feel-feel" raya itu terus hilang....
lantas pepagi buta I pun merayaulah dgn si bujang kesayangan I tu... meredah embun... eh! bukan embun..... dah pukul 10 mana ada embun lagi da.....

Before merayau ke lokasi yang dirancang.......... we all pun gi bank kejap buat urusan penting ~ urusan ngabiskan duit!!!

Masuk je ke dlm bank ~ PLINGGGG!!!!!! Senyuman manis para staff bank menyambut kedatangan kami 2 beranak. I terkejut sejenak...... mood raya ke apa diorg ni?.... layanan tip top je.. I sangkakan pramugari tadi... lemah lembut dan ramah mesra.

Bukan ler apa uolls........... 10 years ago kan........ I berurusan dgn bank yg sama..... layanan VERY POOR!!!! Ada sorang awek staff ni kalau bercakap very rude!!! Tiap kali kena que dan dpt kaunter dia............. I rasa mcm hilang mood je nak buat urusniaga. Rasa mcm nk gi bank lainn je......atau..... rasa mcm nak tutup telingaaa je. Bagus le kalau skrg diorg dah ditrain dgn cara berhemah........ kita kan nak gi situ bukan nak merompak.... layan la kami macam orang dewasa........ bukan mcm guru marahkan murid..... Buat apa la nak buat perangai pelik2 yg orang benci, kan...... tak baik tau you..... orang mengumpat kat belakang tau! Sayang je muka cantik2 macam Rita Rudaini tapi........mmm entahlah......

Ah lupakan la kisah 10 tahun dulu tu...... budak tu pun agaknya dah resign..... kita layan gambar2 berikut ......... ANGSANA JOHOR BAHRU......



sana sini mmg tengah hot dgn fesyen kaftan....





pintu masuk utama...


Ok..... jumpa lagi....... dah lewat dah....

6 comments:

  1. bestnya soping.... banyak borong?

    ReplyDelete
  2. KENGKAWAN ~ tak la byk mana pun....rambang mata la...

    ReplyDelete
  3. shopping baju ke miss mirror?? mesti cantik2 ni kalu miss mirror pilih...confirm...;)

    ReplyDelete
  4. Adah ~ rahsia... suprise!!!!! hehe....itu pun berjam2 kat fitting room sampai bosan si bujang I.

    ReplyDelete
  5. pehhh...menambah bilangan baju nampaknya makcik ni...

    ReplyDelete
  6. COMEI ~ aku memikir yg raya ni byk open house nk kena pegi...tu yg aku menambah bilangan tu...walaupun gaji blom masuk lg.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...