Thursday, September 9, 2010

BUAT ADIK-BERADIKKU ~ kita jumpa esok ya....

Sebelum tu.... nak ucapkan thank you kpd my SIL kerana menghadiahkan brooch yg comel ni...

I likee.... terima kasih daun keladi....ehem! tahun depan..
hadiah2kan la lagi ya...

GAMBAR BAWAH :
tak sia2 beli benda ni....boleh la gantikan bunga api... ini bukan mercun ya...
tapi lebih kurang mcm lastik berapi... cara bermain adalah spt di
bawah.... lastikkan ke atas langit dan...... zassttt!!!!

IRP kata, kalau tau beli byk utk anak sedara I yg
ramai kat kg tu...



Ok la.... nak tido awal la... esok pepagi nak mandi sunat hari raya.... pastu pagi-pagi dah kena bertolak ke kg halaman Datuk Sosilawati, yg juga kg halamanku.... (apa khabarnya beliau ya? Mudah2an selamat walau di mana jua berada)..... tak sabar nak tunggu COMEI yg janji nak datang..

Baju2 raya pun dah siap iron dah.... bak kata my MIL.... takut plak esok tetiba tak de karen... tak pepasal terkurang encem plak di pagi raya.

1 comment:

  1. TAHUN ini aku akan beraya di rumah MIL dulu kerana dah bertahun2 aku sudah bersama di Seri Medan, namun kami akan sampai di SM pada sebelah petang. Aku ingin berbual panjang dengan Kekanda Baharuddin.

    Semoga kita berjumpa.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...