Sunday, October 31, 2010

DOA PENGASIH (PEMBETULAN)

Salam semua....

Untuk readers blog ini yang selalu singgah kerana ingin mencari Doa Ilmu Pengasih tu... I nak minta maaf sebab ada sedikit kesalahan ejaan.......... dan sekarang telah pun dibetulkan di entry berikut :


Terima kasih kepada Ustazah S.A.... (actually dah lama suruh beliau check tapi baru hari ni berkesempatan berjumpa beliau).... Tgh minum2 teh dgn beliau di rumahnya ni.... jemput semua.

Semoga dpt memberi manfaat kepada semua...

Untuk memudahkan anda, saya copy paste semula :

ALLAHUMMARZUKNI IZZAU
WA SUROFAU
WAJ ALNI MUKMINATAN
SHOLIHATAM... MAHBUBATAN
INDAKA WA INDANNAASI JAMI'A

Segala kesulitan amatlah dikesali.

2 comments:

  1. Salam dear, naluri menggerakkan untuk menonton AKW hari ni, selalunya mmg x sempat. Tgok nama je akak dah dpt rasa ..it's u my fantastic sis!!!Congrats dear....kak im

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Ibu a.k.a Kak Im... Thanks sudi singgah. Dpt tau dr AKW Zamzarina ke? Ooo thanks.. Saya tak sempat menontonnya td. :D

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...