Monday, October 18, 2010

JALAN TERUS.... don't belok-belok



Sgt mengantuk pagi ni.... layan jap la lagu ni sambil menjemur kain. Kenapa mesti lagu ini ya? Kenapa??? Hmmm.... sebab lagu ni sedap dan liriknya puitis kot.. ;)..
Suka nyanyikannya dalam kereta bila on the way balik kg... Haha.. Sangat tak patut kan... dpt uoll bayangkan bagaimana IRP menggelengkan kepala mendengar suaraku yang sungguh merdu bak buluh perindu itu. (macam katak panggil hujan ada la).

Just I said earlier....I memang suka menyanyikan lagu2 lama... membuat I insaf bahawa dunia berputar begitu pantas... lalu tersentap dari lamunan.... "Oh dah tua rupanya aku.."

p/s : entry untuk menginsafkan diri.

6 comments:

  1. hahaha..

    my mum pon suke dgr lagu yg mcm ni..pasang kuat2 dlm kereta..

    last week siap ajak i tgk ella dgn emy search..kagum sekejap..sbb pada usia die yg mcm tu masih ade feeling tgk konsert..

    i yg masih single ni pon blom ter pikir nk ke konsert yg hingar bingar..

    i ckp kt my mum..sori mak, kak yong tak layan lagu2 tuh..i siap promote usia die tu seswai tgk kt istana budaya je...

    ReplyDelete
  2. MS. BUBBLES ~ Amy Search?? I likeee.... Lagu dia memang semuanya best2!! No wonder kalau your mum suka tengok konsert dia...

    ReplyDelete
  3. at last, x pegi pon..sbb i ckp, abah msti x bg kalau kite g dua org je..faham2 la kalau konsert mcm tu kan...

    selamat i ari tuh..hahaha

    ReplyDelete
  4. MS BUBBLES ~ Tak suka konsert yg hinggar binggar mcm tu ya? Good Girl!! I pun tak pernah pegi.. kecuali Celine Deon concert tu ari je la..

    ReplyDelete
  5. suka lagu nie...lagu lama lebih menyentuh rasa dibanding dgn lagu2 masa kini.ada masa layan jiwa sentimental.tak slh kan sekali sekala jiwang

    *ada tag utk miss mirror, sila join.sori coz saat akhir tag..sebabnya saya baru ditag tadi juga

    ReplyDelete
  6. perrgghh..
    celine deon tuh..caya la MM..

    haa, i cpt rimas kalau tmpt2 yg pack2 ni..kalau i x cukup oksigen, semput la i..i x berape tahan dgn asap2, bau2..itu yg i avoid tuh, good girl la sgt kan, rase nye mcm x...heeee

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...