Monday, October 4, 2010

Memang Hari Ni Ada Turun Ke Pasir Gudang..... tapi....

tapi.........


1) Tak sempat nak shopping sangat.... tengok la... nak snap gambar isi dalaman Kompleks Pasir Gudang ni pun tak sempat..... Shopping complex PG ni yg bestnya....ada aroma2 yg mengimbau kenangan di Tanah Suci.... mcm ada bau2 minyak atar gitu.... tu yg I suka tempat ni.... tapi tak selalu berkesempatan ke sini.

2) Tak sempat nak cuci gambar

3) Sangatlah tak sempat untuk singgah beraya rumah kawan2 di Pasir Gudang.... maaf ya kawan2 I di sana....


Oleh kerana tak bekesempatan nak snap gmbar di PG.... so, recycle je la gambar minggu lepas ni buat kenang2an...




bariyani ni bukan I yg masak... tapi ada la sorang wanita tu, Puan Dokter... sedap giler !!
sebijik mcm kat Restoran! Huhu....
I cuma tolong buat pencok yg di sebelahnya tu.... di mana
I sendiri pun dah ala2 lupa.. betul ke cara menghiris pencuk tu ya?
Lain mcm je I rasa..... tak pe la janji sedap! hahaha... puji la kan...
klu bukan sendiri puji sapa lg nak puji.

Ok itu kisah hari minggu di rumah MIL... ini pula ialah...



puding di rumah Pn A itu ari...pun sedap giler!!!



ni pulak hasil dari ladang belakang rumah...


Ok la... IRP nak guna laptop.... Jumpa lagi ya!


2 comments:

  1. hurm...sedap nye beriani..
    tetibe teringat beriani kt insaf jln TAR...
    x aci kan!

    ReplyDelete
  2. MS. BUBBLES ~ klu ada delivery order dah buat call je mlm ni kan? Huhu... u buat la biz mcm tu.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...