Tuesday, October 5, 2010

SAYA TIDAK ADA DELETE KOMEN ANDA.... percayalah...maybe blog saya ada "penunggu"




Kontroversi!!!!!!!!!!!!

Kawan I dah kecik ati sebab terasa I telah mendelete komennya dalam blog I ni........... adoiiii macam-macam hal!!

So far, I takde pulak mendelete komen2 sesiapa pun...... even pahit pun komen seseorang itu, I "telan" je.... macam ni..

GULP!!!! Gulp!!!


pahit ke manis ke...telan je sudah....

TAPI BETUL!!!! Serious I cakap, I tak delete komen you tu..... I pun perasan ada 2,3 komen didelete...... tapi serious itu bukan I punya kerja!!! I sangka uoll yang delete sendiri.... ya la....kadang tu kan... kita terklik 2 kali..... keluar jadi banyak.....

Entah ler..... ada "penunggu" kot blog I ni.... biarlah dia nak duduk sini.... abih nak buat mcm mana.... nak tabur garam?

Tapi jika u berkecik ati, I minta maaf la ya.... Tak kan la I nak bersumpah pulak.... segan plak nak main sumpah2 ni, dah macam si Ain main pondok2 dgn Qistina pulak jadinya... selalu marah budak2 jgn main sumpah2...tetiba arini nak bersumpah.... tapi kalau u tak percaya terpaksa la I bersumpah jugak...

Sumpah Demi Allah... Bukan I yang delete!


You paham la sendiri sikap I macam mana....sgt "transparent" dgn u selalu kan.. ;).... kalau tak puas ati tentu I akan terus terang dengan you.... buat apa I nak create2 story nak deny benda tu...


Maaf sekali lagi.. kpd blogger tersebut dan kpd sesiapa saja yg berkenaan yg mungkin menghadapi prasangka yg sama, sama ada dlm entry terbaru ataupun entry2 yg lepas2, saya memang tak pernah delete komen anda. Segala kesulitan amatlah dikesali.

Sila baca : Hikmah berbaik sangka.

11 comments:

  1. eleh!!!! mende nak grrrrr.... tak baik tau berburuk sangka... kan baru je aku tulis dlm entry yg lepas..
    tajuk "hikmah berbaik sangka".

    ReplyDelete
  2. Wah berpenunggu!!! larik hehehehehehe!!!

    ReplyDelete
  3. I pun nak lari la JS... blog I telah "memfitnah" I sendiri...

    ReplyDelete
  4. akak, smlm fie baru je delete komen anon yg x anon. budak saiko yg salu stalk tu, dah dpt tau fie nye blog baru. haish

    ReplyDelete
  5. Fie ~ mmg tak mustahil untuk dijejakki Fie melainkan kalau kita privacykan blog tu, tapi leceh la pulak kan... Semlm akak nk komen kt blog Fie...rupa2nya Fie dah privatekan ruangan komen tu utk invited person je ya. Bagus la mcm tu dpd rasa terganggu oleh anasir2 luar yg membuat kita stress.

    ReplyDelete
  6. tukar password gak Sam,mbe ada org tahu/dpt agak u punya pword..

    ReplyDelete
  7. dah bersumpah pulak MM ni macam Saiful Bahri

    ReplyDelete
  8. oh ya ke MommyYen? Terpaksa la tukar password klu mcm ni...huaaa dasyat!!! Sapa la yg berminat dgn blog I ni pulak ya...

    MS ~ hehehe... mcm tu ke?

    ReplyDelete
  9. AMY ~ maybe... bagi yg celik IT, semua itu tidak mustahil (I ada buat entry ttg org mencuri password dlm n3 yg lepas2)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...