Sunday, October 10, 2010

DATUK SITI TU PREGNANT KE TAK PREGNANT?

10.10.10 : Patrikan ke dlm "dairy" tarikh ini.... Ingatkan macam malas nak tulis tapi tulis la jugak sebelum pukul 12 ni... apa yg berlaku pada 10.10.10 ni ?

* makan japenese food, tengok wayang... balik rumah masak... baca buku.

oh ya... masa masuk Restoran Jepun tu waiter dah ingatkan kami.... Unagi mengandungi 0.005ml alcohol... so tak payah order Unagi... makan yang lain2 je... so kami makan nasi goreng dan yg lain2 yg tak mengandungi alcohol.... bagus gak restoran ni... pandai plak berterus terang.

Ok... terus pada tajuk utama..... (2,3 hari ni memang akan terus mendiskus pasal" percubaan mendapatkan zuriat" sebab ramai kawan-kawan yang memerlukan.... sila baca older post ya kawan-kawanku... ada 2,3 post tentang zuriat). Esok-esok kita cerita lain plak... Sementara cari blue tooth tak jumpa2 ni...n3 I semua berbentuk artikel tak bergambar je.

?????? Sejak bila la I suka kepoh pasal artis pulak ya... takpe la kan....... biarlah n3 I ni lain sikit, sana sini blogger lain sibuk bercerita pasal Datuk Dr. Sheikh Muzaphar dan Datin Dr. Halina... biarlah I buat n3 yang lain pulak. I tumpang baca je kalau uoll crita pasal perkahwinan gilang gemilang tu.

Ok layanzzz!!!!

POP queen Datuk Siti Nurhaliza has denied rumours that she pulled out of her Malaysia Day concert in Penang because she was pregnant, reported Berita Harian.

She also denied speculation that she had undergone an in-vitro fertilisation (IVF) procedure in London in order to conceive.

However, Siti Nurhaliza admitted that she had tried methods like acupuncture and herbal medicine as a form of alternative treatment.

“It is not something I had planned to do. I just happened to hear about the acupuncture treatment and decided to try it,” she said.

Siti Nurhaliza also did not rule out the possibility of getting pregnant using in-vitro fertilisation.

“If it is able to bring about desired results, why not? But for now, I am not desperate yet,” she said.

The local entertainment scene was abuzz with Siti Nurhaliza’s supposed pregnancy after her one-hour concert in Penang was cancelled due to advice from her gynaecologist.

T.STAR.

p/s : entry ini ditulis kerana masa makan di restoran tadi kami makan mengadap seorang kanak-kanak chinese yang comel.... lebih kurang 2 tahun usia..... tersenyum-senyum malu dan menutup mukanya dgn katalog... muka dia SEBIJIK macam Datuk Siti Nurhaliza.... tu la.... Tok T kalau dapat baby mesti muka mcm amoi kecik tu... tomei betul!

4 comments:

  1. tak sabar jugak nak tengok dato' siti peknen...macam manalah yerk..

    ReplyDelete
  2. Zai ~ I just curious je dgn desas desus yg diorg sok sek2 kt forum2 tu...

    ReplyDelete
  3. MM saya pon ke sushi king lama sebelum puasa n nampak kenyataan pasal unagi tu, tapi yg tak bestnya ade salah seorang waiter dia siap cakap " sebenarnya kak makanan jepun ni semua ada alkohol coz ade sejenis pengawet yg digunakan boleh bertindakbalas n membentuk alkohol" eish saya was was jadinya nak ngap sushi [padahal peberet tu] wallahualam....

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...