Friday, November 19, 2010

Apasal Hari Ni Orang Cerita Pasal Cili je ya?

Suratan atau kebetulan?? Ke I tertinggal keretapi? Hari ni memang tak baca paper.... huhu... busy packing!!!

3 kali dah I baca pasal cili hari ni.... First kawan I kat thread di FB tadi bercerita dia mencili mulut anaknya (tak pasti la dia bergurau ke apa sebab I tak sempat tanya)... second and third tetiba tadi bukak dashboard 2 org blogger dgn gambar cili sederet.... sila rujuk gmbr di bawah...




Apakah???? Sila jelaskan.... ada kes dera ke?

3 comments:

  1. siapa makan cili..die terasa pedas...

    erkkk...hihi

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Hai "Cik Adah information centre"...pun takde dgr2 crita psl cili ya?

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...