Saturday, November 20, 2010

Aussie.... Here We Come...


Buat semua saudara mara dan sahabat handai yang mana kami tidak dapat bersama di "hari besar" mereka sepanjang cuti persekolahan ini, kami memohon ampun dan maaf...

Buat teman-teman blogger, thanks di atas lawatan anda selalu.... Kalau tetiba blog ni macam bersawang je .... bermakna kami sedang sibuk mengejar kangaroo... jangan la dirindu... Miss Mirror pergi tak kan lama....

Buat bonda tercinta.... salam sayang dari anakanda... jaga diri baik2... doakan kesejahteraan kami selalu.

8 comments:

  1. akak pergi Aussie? gonna miss you akak. take a good care of yourself.

    ReplyDelete
  2. waaaaa Ausieee..nak ikut!
    akak bwk blk kangaroo sekor ye..hehe

    ReplyDelete
  3. cik MM..waa..
    tke cre ye!!
    :)
    klau rjin bwk la ole2..
    hehe..

    ReplyDelete
  4. sob2....

    best nye mm pegi aussie!!

    take care d sna!! big hug...

    enjoy ur vacation!

    ReplyDelete
  5. mm, nak fridge magnet dr aussie...hehehe

    ReplyDelete
  6. ok Yang2 semua... thanks!!! Busy ni.. nanti klu MM dah free kita cerita pjg2 ya.

    Esok lusa kot baru buat entry baru.. thanks ya atas kunjungan semua. Miss uoll...muahh!!!

    ReplyDelete
  7. miss mirro pergi Aussie ya,bestnya...enjoy ur holiday

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...