Saturday, November 13, 2010

Guru Bercinta Dengan Anak Murid... ok ke tak ok?

Dah pukul 5 lebih you..... bukan bermakna I baru bangun dari tido... sebaliknya baru nak tido...

Tu la... chat punya chat dengan kakak senior I.... sudahnya sampai pukul 5 tak sedar.... bercerita dari satu bab ke satu bab hinggalah menyentuh tentang memory zaman persekolahan yang indah-indah...... bestnyaa kalau dapat diulang.

Kakak ni memang cun orangnya no wonder la kalau ramai yg admire dan tak sangka plak rupa-rupanya dulu pernah bercinta dengan sorang guru kami... I agak tak sangka dan sedikit terperanjat sebab time sekolah tu tak dengar plak cerita ni... tu yg I chat sampai pukul 5 pagi tu sebab terlalu asyik bercerita....(jgn salah faham... I sebenarnya mula chat dari pukul 2.30 sebab menunggu IRP habis menggunakan laptopnya lalu mengejutkan I pukul 2 ).

I buat entry ni karang ada yg terasa plak.... mana la tau kan ada Cikgu2 di sini yg pernah bercinta dgn anak murid mereka sendiri kan....... Haha.... Sorry ya... ini entry suka2 je... bukan berunsur teguran dan sebagainya... I masih dalam mode terkejut sebenarnya (bukan terkejut sebab pelik dan tak pernah dengar kes mcm ni sebelum ni, cuma tak sangka betul Cikgu tu boleh syok dgn Kakak tu)...... heeee kan jauh beza umur tu???? Dah la dah ada bini.....Ish ishhhhhhh... tu yg terzahir melalui tulisan... esok lusa I delete la plak n3 ni kalau dirasakan macam pelik.


motif n3 ini ialah : jemari gila nak menaip... padahal hati mengatakan tidak....






16 comments:

  1. salam..

    Payah tol nak jawab sebab anak buah pun kawen dengan cikgunya..dah jodoh kot..

    ReplyDelete
  2. oppps ya ke Amy? hahaha.. ok la tu!!.. moga mereka berbahagia berkekalan.

    ReplyDelete
  3. akak, fie pernah terjebak. tp bukan la bercinta. sekadar mcm crush aje la. masa mula2 masuk kolej dulu kan. ade lec neh, romantik ghiler2. cakap dgn fie, lembut tahap maksima. semua kawan2 mcm noticed he is a different person when he talk to me. kalau tak nampak fie, cepat2 dia panggil kawan2 baek fie, tanya, mana fifi. haha. pernah la, keluar minum, dan lunch. lepas tu kantoi ternampak dek students lain. walaupun duduk minum2 je, tapi tak syok pulak rasa, nanti kecoh satu kolej. so fie terus diamkan aje, dan buat2 tak tahu. btw, baru ingt nak blog about it la akak. takpe, InsyaAllah balik dr JB nnt, fie re-blog akak punye entry. hehe

    ReplyDelete
  4. selalu anak murid admire kat ckgu dia specially yang pompuan tgok cikgu handsome.pernah juga jumpa,seorg guru suka ngan kawan saya yang cantik putih melepak.mmg tak hairan kan miss mirror

    ReplyDelete
  5. Kawan aku ramai yang berkahwin dgn anak murid, termasuk dgn murid Cina(ada 2 orang). Aku je yg tak ada jodoh dengan mereka semua.

    ReplyDelete
  6. FIE - waaa Fie..akak tunggu n3 Fie tentang itu. Selamat berenjoy di JB ya! Malu plak nk pelawa singgah ke rumah kita.. huhu!! Akak ni mmg pemalu orgnya..malu2 gedixs!!!ahaks! So, enjoy yr day ya Fie!! Rasanya byk supermarket tgh sale skrg ni kot... JJ Tebrau pun tgh sale smlm.. tak pasti la skrg masih on lg ke tak..so, apa lagi Fie.. borong!!!

    MOMY SHANE - Selalunya mcm tu la Momy.. klu tak cantik, tak kan la Cikgu tu nak minat plak kan.. klu student pompuan plak..selalunya minat dgn Cikgu yg hensem2..

    MS - haiiii mcm termakan cili je tu?? kwang kwang kwang....

    ReplyDelete
  7. klu dah itu suratannyer kena terima ...

    ReplyDelete
  8. Sya mgalami pkra yg sma sperti kakak 2...sya juga sdg bercinta dgn sorg guru..tpi dia bujang la..memg hndsme..hbgn kmi bkn sya yg start tpi cgu 2..hbgn kmi hampir 2 thun la termsuk skrg..sya bersma dia bkn atas dsr dia seorg guru or kaya tpi sya sygkn n cintakn dia..doakn hbgn kmi berkekalan hingga akhir hyt k..

    ReplyDelete
  9. Ms Dot dot... jika dia masih single & available... apa salahnya kan.. I doakan mudah2an uoll berbahagia.

    ReplyDelete
  10. yupz..dia single..syukurla pada Tuhan sya dicintai oleh sorg yg sperti dia..Syukur..sya xpnh terbayang yg akn bersma sorg kekasih yg bgelar guru..Biar hbgn ni berkekalan jika i2 ketentuan Tuhan..Amin..

    ReplyDelete
  11. Thnks akak..u can call me Mel..dengan doa kmu smua moga kmi kan kekal..

    ReplyDelete
  12. Mel ~ mana blog kamu? Nanti boleh la kami tengok gmbr Cikgu yg kamu cinta tu... ;)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...