Thursday, November 4, 2010

Pendapat Mereka Tentang Blog Kegemaran

Terfikir2 konsep blog anda?? Apa kata baca dulu pendapat survey di bawah untuk dijadikan panduan..... sorry.... tulisan depa ni agak rempit sikit.... al-maklum ler, budak-budak milinium katakan semua nak diringkaskan segala!


"Saya suka baca blog...blog bergambar..kalau takde gamba ada bosan sket..tp kalu story mmg best giler...suka la baca..hehe..pastu saya suka baca blog org kisah ari2 dia..cam best baca kisah org...beli itu makan ini..pasti mesti ada gamba....haha...." - Cik. A


Ooo gitu pulak dia.... kalau macam tu dipersilakanlah melihat gambar pemandangan ini.... hanya ini yg mampu I upload...



p/s Kalau time kita bersedih... kita digalakkan menggembara di serata alam ini dan melihat keindahan ciptaan-Nya (spt gmbr di atas)... Ada yg tengah bersedih ke malam ni? Jgn bersedih lagi ya... mari kita menggembara... :)... tak payah jauh2.... kat Malaysia ni pun banyak lagi yang kita belum pegi kan?.... ok lupakan seketika selingan ini... sambung balik topik tadi..

"Aku suke baca blog org..kalo de kisah hidup die..tp kdg bosan gak....pastu kalo blog tu ade nasihat..pasal politik..isu semasa....pun ok gak.. " - En. C

En. C ni mesti jenis suka menelaah..... bagus dapat readers yg mcm ni...

"aku suka baca blog yang nampak macam merepek tapi ada info... tak suke bacaan yang macam skema..." - Cik D

lorrrr.......... suka blog merepek??? Kira Cik D ni selalu busy agaknya.... jadi tak punya banyak masa untuk baca blog2 skema. Kadang ada blog yg cakap sikit2 je.... cenonet je n3 tapi berilmiah.... itu agaknya yg Cik D ni cari. Selamat mengGoogle ya Cik D. Dah terjumpa blog merepek nanti bagitau I...

"Blog yg best tentulah yang selalu diupdate.... barulah rajin singgah" - Cik Z.

Selalu nak kena update ya...... Maksud "selalu" tu?? 4 jam sekali??? Huhu...... cuba la uoll buat kalau rajin.... Usaha tangga kejayaan... contohi la mereka yang dapat income riban2 dari Dato' Nuff tu (tak perlu fikir sampai puluhan ribu... kita fikir yg mengikut logik akal je kan). Selamat berblog ya!

5 comments:

  1. blog adah merapu..tak tahu ada orang suka tak baca blog adah...hehehe...

    ReplyDelete
  2. Adah ~ merapu tu kan sama erti dgn merepek.... sesuai la tu dgn permintaan En. D tadi. :D

    ReplyDelete
  3. fie takde spesifikasi pun akak. selalu baca blog orang ikut hentam keromo je. tengok entry baru, singgah dan baca. kalau rajin, tinggal komen, kalau tak tahu nak komen apa, fie jadi silent reader aje la.

    tapi selalunya fie kurang prefer baca blog yang penulisan nya banyak sangat short form. macam bahasa sms tu.

    ReplyDelete
  4. tepuk dada tanya selera..
    I plak MM..suka je BW kat mana2 blog yang nampak menarik...ada info kita baca n buat pengajaran...kalau merepek..kita buat2 bahan bacaan ringan pengisi masa lapang...[lagi bagus dr g mgumpat orang] hehehe

    ReplyDelete
  5. FIE - Akak pun sama dgn Fie...tak berapa suka baca blog yg tulisan SMS.

    GIE - betul tu dpd mengumpat baik la berblog n blogwalking.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...