Thursday, November 11, 2010

SHAMRIN FOTOGRAPH MENINGGAL DUNIA KERANA SERANGAN JANTUNG

Ingat tak penyanyi kumpulan fotograph yang popular dengan lagu di alam fana cinta tu? Amy Search bagitau I tadi (cehh... macam la Amy ckp face to face dgn I)... actually AMY tulis di wall FBnya tadi tentang pemergian Shamrin Fotograph pada hari ini.

Beliau dibawa ke hospital selepas rebah ketika bermain bola sepak di padang bola Kelab Sultan Sulaiman di sini (KL) petang ini.

Jenazahnya kini berada di Hospital Pakar Al-Islam, Kampung Baru. - Utusan

Takziah dari kami untuk keluarga Allahyarham Shamrin. Semoga roh-nya ditempatkan di kalangan orang-orang beriman. Amin.


7 comments:

  1. Al-Fatihah...terkejut baca dalam FB tadi. Mama suka sangat dgn lagu dia "Di Alam Fana Cinta"......

    ReplyDelete
  2. terkejut!...semoga rohnya aman disana..alfatihah..

    ReplyDelete
  3. MAMA - ha'a... I pun terkejut lalu terbayang2 masa dia nyanyikan lagu tu.

    NURHIDAYAH - amin.. moga roh-Nya aman di sana.

    ReplyDelete
  4. Innalillah...
    Al-Fatihah...
    Moga rohNya beroleh rahmatNya jua.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...