Saturday, November 20, 2010

Sayang, sejam I menanti you di The Store Batu Pahat

Dengarnya seorang teman blogger I dari KL dan sorang anak sedara I dari BP sedang menikmati udara Pantai Lido ya hari ni? (tak berani nak sebut di sini nama2 mereka sebab mereka sendiri tidak membuat pengumuman di blog mereka). Just nak say...." Selamat beriang ria ya semua". I pulak sejak semalam lagi telah berada di Batu Pahat...

Hari ni banyak benda nak kena buat.... especially melakukan sedikit shopping kecil-kecilan (kecil2an ya... bukan besar-besaran).


beg sandang belakang warna merah ni nampak sweet..
tapi bukan ini tujuan pertama menyelungsuri
shopping complex yang telah menyimpan 1000
kenangan zaman remajaku ini...

Jalan Rahmat, Batu Pahat yang penuh nostalgia
zaman persekolahan dan zaman kerjaya...

Sejam juga melepak di The Store ni...
IRP tak muncul2 pulak.... handphone I pulak
tertinggal... so janji dengannya tadi... jika
tugasannya dah selesai, sila buat pengumuman di kaunter
perkhidmatan pelanggan dan sebut
nama "Miss Mirror"... I akan bergegas turun.

eksesori untuk si gadis - menunggu IRP yang terlalu lama
menyudahkan tugasannya membuat I mensnap photo2 ini semua...


beg comel yang maybe sesuai untuk anak gadis anda..



ini je sebenarnya yang kucari....
stokin.. berpack2 plak dia jual... beli sehelai je tak boleh ke?

Tak sempat pun untuk menikmati Mee Rebus sebelah Pasar mahupun
Cendol di Jalan Penggaram... Maybe lain kali..




1 comment:

  1. baru neh fie pegi bt pahat. taman ape ntah. umah Pak Lang. hehe. sebelum tu singgah Air Itam dulu, borong kerepek byk2

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...