Sunday, November 7, 2010

Update entry sebelum masak....

Beberapa minit lagi sebelum menyiapkan makan malam.... maka ambik kesempatan kejap untuk update blog.



Lama tak "menggantung" gambar sendiri di sini hingga temanku bertanya.... mungkinkah I sekarang lebih suka low profile... Hmmmm...... entah ya... Itu ke jawapan yang lebih tepat?? Yg sebenarnya cuma I sekarang ni sangat-sangat malas untuk berposing....

Maka I bubuh la jap gambar paling selekeh ni sebagai menjawab persoalannya.... warna coklat bukan warna kegemaranku... tapi sebab T.Shirt pemberian suami ni sangat selesa dipakai (walaupun bukan saiz I)... maka I pakai la even tak menyerlahkan aura..hehe. Dulu I ada pakar rujuk dan juri professional tiap kali upload gambar di blog... siapa lagi kalau bukan anak sedaraku yang dicintai itu.... tapi now dia sibuk dengan bisnesnya....

Tersangat lapar la pulak..... maka terpaksa la mengundur diri untuk ke dapur... Tadi dah masak sup dan paprik.... ptg ni tak tau la nak masak apa.... Nanti akan bersiaran lagi selepasa selesai segala tugasan.

2 comments:

  1. sedapnya sup dan paprik...mesti sedap kan miss mirror...nak sikit...

    cantik lah miss mirror...:)

    ReplyDelete
  2. la... mcm buruk n pucat je gmbr tu...cantik? pelik....

    Adah.. nanti I courier ya paprik tu..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...