Monday, November 8, 2010

Sakit Kepala Boleh Menjadikan I Slim....


Everytime I sakit kepala I sapu minyak halia.... entah, my IRP belikan dan I rasa lega tiap kali memakainya sebab rasa pijar2 je kat tengkuk.... rasa kurang sikit sakit kepala.... terkejut I bila first time nampak losyen tu diiklankan kat TV rupa-rupanya untuk slimkan badan...

Hari ni I sakit kepala lagi..... habis semua I sapu dgn minyak halia hot tu..... Sah lepas ni I semakin2 slim la jawabnya. Takut2 cuma slim kat kepala je....sbb lebih byk sapu kt area2 tu.. hehe.

Hari ni hari Isnin..... mesti uoll macam takde mood je kan nak gi keja after 3 hari berehat-rehat kat rumah, ada yg jalan cuti-cuti Malaysia.... tengok wayang.... Sib baik la I tak ke mana-mana... Kalau tak mesti I pun macam malas nak buat kerja hari ni (hehe.... macam la buat keja apa kan....) tapi at least jadual I tentulah lebih padat tika hari-hari persekolahan berbanding hari-hari lain.

Oleh kerana 3 hari cuti depavali I dah teroverdos mengupdate entry... so, arini nak slow sikit.... ni le apa yg telah I merepek pada 3 hari lepas :-

4 comments:

  1. MM.. tetiba kecut jer kepala sebab terlebih sapu losyen halia... Berkesan aik? harus sapu gak sebab JS selalu gak migrain nih!

    ReplyDelete
  2. JS - Kat luar losyen tu rupa2nya tak tulis pun pasal sakit kepala...just tulis kt situ : Utk melegakan senggugut, sakit otot, langsing badan.. utk wanita bersalin..etc.. tp I guna utk headache pulak... maybe sakit kepala I berpunca dari sakit otot kot...tu yg melegakan tu.

    ReplyDelete
  3. bleh cuba klu sakit kepala pakai bendaalah tu...

    ReplyDelete
  4. Zai - dah ilang pun sakit kepala akak... selain dr tu td akak makan actal...cari panadol tak jumpa2.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...