Thursday, November 11, 2010

KEPUTUSAN UPSR DIUMUMKAN HARI INI


Tengah berdebar-debar ni...... huaa.... seram.... doakan kejayaan puteri sulung I ni ya puan2, terasa mcm I nak bersalin je debarannya..... ini adalah tulisannya di blog beliau malam tadi... kesian plak I membacanya...

"Tomorrow is the big day ever for my whole class..cuz why?argh........what a short time I have.....TOMORROW IS THE DAY I WILL RECEIVE MY UPSR RESULT...............aaa......

I pray for my succeed and also for the candidate of UPSR in Malaysia......I'm just imagined my face when I get the result.......Will I happy?Will I sad?Will I moody?Will I temper?Will I emotional?Will I have broken heart?Will I get 5A?will I?Will I?huh..................of course...I wish I will Happy...

I wish tomorrow When I see the result I will happy from my heart....I hope my result is all straight A....

Owh .........................what should I do?? "???????????????".By the way,I have to remember tomorrow 11am..I HOPE MY RESULT IS BREATHTAKING........! "

Debaran kian terasa..... rasa macam nak tutup segala gadget kat muka bumi ini.... Teringat dulu time I nak tunggu result penilaian darjah lima.....

9 comments:

  1. hahaha..

    siap kah beliau??

    caya la...rajen ber blog, nmpk nye i je yg mls update!

    ReplyDelete
  2. MS BUBBLES - blog anak I tu sekadar tempat utk dia meluah masalah.. mmg caca merba... klu takde blog, mmg I tak tau apa yg ada dlm hati dia...sbb dia jenis suka berahsia.

    ReplyDelete
  3. miss mirror...dh dapat belum result UPSR itew??

    ReplyDelete
  4. JS - thanks.

    LINDA - dah...alhamdulilah.. baru je dia tepon I kejap td.. alhamdulilah spt yg dia impikan. Syukur ke hadrat-Nya atas segala kurnia.

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Bravo! Congratulation!

    ReplyDelete
  6. "Thanks UNCLE MS, nanti uncle belanja kita ya"- aku menjawab bg pihak Ain.. haha..

    ReplyDelete
  7. MM...

    wah, bgus die dh d train since kecik!!

    by the way congrats...kena la u belanje die..agk2 ape yg u nk kasi kt die??

    heeee

    ReplyDelete
  8. MS BUBBLES - thanks... I sampai terlupa psl hadiah tu..sbb tak de berjanji apa2 pd dia sebelum ni.. tu la...tgh fikir apa hadiah yg paling sesuai.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...