Saturday, December 18, 2010

Bee Pee Mall (Batu Pahat)

Bukannya ada apa sangat pun nak ditulis.... sekadar ingin mematrikan sebuah diary pemilik blog ini siang tadi untuk tatapan kemudian hari.

Selepas meeting dengan sorang Wanita (nama dirahsiakan), kami pun merayau jap...


hanya membeli sehelai "inner bersepit" ni sahaja
(RM13.00 sehelai), jubah pun lawa-lawa kat sini..
tapi malas plak nk try test gi fitting room
(dah memang niat tak nak beli pun)
... cuci mata je la..






tudung 2 layer yg sedang menjadi kegilaan...

Semua cofee house sesak hari ni... Ingat nak melepak kat Rengit Cafe....
tapi ,mak aiii ramainya orangg.... hilang concentrasi nak bercakap-cakap...
so, kitorang melepak kat sini ni je.. baru selesa sikit


2,3 hari ni... ramai betul orang belanja I... (nampaknya
duit I tak laku la bila jumpa diorg2 ni semua)... apa-apapun..
alhamdulilah la kan... terima kasih banyak-banyak ya..


alhamdulilah.... kenyang sudah....



3 comments:

  1. buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    saya baru bertatih berblog sila tunjuk ajar pada saya....

    Uhhhhh saya ade pergi BP mall ni agak besar gak kalau nak gi shopping kat situ

    ReplyDelete
  2. memang bestkan kalu ada orang belanja...hihi

    ReplyDelete
  3. AFZAINIZAM ~ insyaallah, thanks...happy blogging!

    ADAH ~ yess ;D

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...