Saturday, December 25, 2010

Masuk Bakul Naik Kren....

Sebagaimana lazimnya.... tadi kami ke JJ...
JJ tu apa? = Jawa Jusco! :D


orang ramai hari ni....

strawberry mashmellow cake kegemaranku...




tomyam speghetti = yg bukan kegemaranku (sebab I lebih suka tomyam berkuah)
tapi dah terorder.... licin gak la dlm keterpaksaan dan kepedasan...
stew kambing yg IRP makan sungguh lazat!
menyesal tak order yg tu...

Menu-menu lain yg dimakan oleh 4 beranak tu...
tak snap... sebab sibuk makan... dan sibuk mengira orang lalu lalang...

Emm... oh ya, tertanya-tanya juga siapakah gerangan 2 gadis ayu
yg tersenyum padaku tadi? Sungguh manis senyumanmu dik...
sib baik sempat jugak I balas... maybe teman-teman blogger yg hanya
I kenal di alam maya la kot??... yes maybe...
Hmm... lain kali kalau nak keluar ke mana-mana...jgn lupa pakai
uniform ya Dik... Uniform tu maksud I.. apa-apa je baju yg
ada lambang blog u... Hehehe... malu tak?

Ermmm......Ok ke tak ok? Kalau uoll adalah di antara mereka yang suka menyerang
Cik Anon... maybe tak ok kot...sangat mengundang bahaya...
dibuatnya Cik Anon pancitkan kereta you..
dah satu kerja plak nak tukar tayar malam-malam buta......
tapi I rasa, so far I takde apa-apa problem dgn
sesiapa.... emmm ya ke? Harap-harap begitu ya... dan andai
ada penulisan I yg menyinggung perasaan sesiapa selama 2010 atau
yg terdahulu... mohon dimaafkan... Sungguh tak disengajakan! :D

Lagi satu...kalau ada kata-kata I yg ibarat
"masuk bakul naik kren"... itu semua hanyalah
sekadar gurauan....

adik-adik bawah umur yg tak tau apa itu kren... ini ya dik yg
Auntie maksudkan...
(I ada follower bawah umur puan-puan.... tak tau la tu anak siapa..... kengkadang
ajak I chat kat FB.... sungguh cumil-cumil mereka itu... )..



Catatan utk Yatie TIJB : InsyaAllah jika tiada aral, esok kami akan pegi gathering Chef kita tu... tapi until now, u know.....I belum decide lg nk gosok baju apa... sungguh cerewet kanzz I???? Gedix!! :P........ jgn lupa tunggu I uploadkan pix2nya nanti ya!







6 comments:

  1. hoh sedapnye tgok strawberry mashmellow tuuu :D:D:D

    ReplyDelete
  2. ★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)(★◣_◢)★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★
    Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...
    maaf bebanyak dahhhhh......

    wooo orang jawa yang berjaya ade plak jawa jesco woooo... ingat apa JJ ni....

    suka gak gi sana cuci mata nak shopping barang kat sana kira mahal jadi datang cuci mata balik

    ReplyDelete
  3. AFZAINIZAM ~ ooo sibuk bisnes ya? Moga terus sukses! Thanks singgah.

    ReplyDelete
  4. La Ayu... jodoh apa pulak tu? Bukankah kita semua dh berjodoh? Ni mesti Ayu baru bangun tido terus tulis ni?? Hahaha..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...