Sunday, December 19, 2010

MY HEADER CONTEST - Tag dari Ayu Citarasa Rinduan


First sekali I nak ucapkan thanks banyak-banyak pada AYU yang tag I contest ni... Kena la ucap thanks kan sebab ko ingat senang ke dlm juta2 blogger yang dia kenal...dia boleh pilih kita untuk join. Thanks AYUUUUUUUUUUUUU!!!!

Rieyana ~ kalau I menang karang u antar cek RM100 kat I ok.... I tak pakai top up la Yang... Wah! Kemain demand lagi ni, tolak markah ke tak ni?... hahaha... ala Dik... ni salah satu cara Akak nk tolong promo2kan contest ni ler.. Tu la... Akak sebenarnya segan tau, sebab header akak ni entah apa2 tah... tapi ada jugak orang sudi tag akak...

Ini la header blog I ni.... Mari Menggedix Sebentar!

Untuk join ni kena tag lagi 3 orang kawan : Ok, I nak bagi peluang kewangan ni buat 3 orang ni, kalau menang belanja I chicken chop tau! :-

1) Comeisari
2) Puteri Cahaya
3) Yunachiool

Buat jangan tak buat ya... kalau rasa2 header korang kurang menarik lagi.... penganjur contest kata boleh adjust2 lagi... Oh still ada masa ni.... deadline 5 Januari tahun depan.



Klik SINI untuk join.

5 comments:

  1. salam..

    wah...MM...dengan bangganya ayu masuk dengan hati ada taman...hahahha...(ayat riak gitu...huhuhuhu)

    terima kasih lah MM..sudi join contest ini...ayu kan time tag tempohari..ingat sangat header MM yang klass gitu..

    tq laling

    ReplyDelete
  2. AYU ~ wahhh kelazz rupanya my blog header ni? Sungguh bertaman2 hatiku ini mendengarnya Ayu!!!!! Hahaha...thanks!

    PC ~ cuba ya!

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...