Friday, December 17, 2010

Tetamu Dari KL

Hari ni I ada tetamu dari KL, seorang wanita anggun lagi jelita parasnya.... yang kukenal sejak "zaman bofaset" lagi. Zaman bofaset tu apa Nek? Zaman kat asrama, di mana masaku banyak dihabiskan dengan bendalah ni la...

bofaset yang penuh memory dan tragedi...khe3..
gambar ikhsan google..



Terima kasihlah Puan A... kau adalah di antara anugerah-anugerah yang tak ternilai yang telah Allah turunkan padaku tika ku dalam banjiran air mata dulu kala..... uwekkk.... :P (sib baik ko tak tau URL blog aku!!!)


Meronda-ronda... sambil bergossip mengimbau
kenangan silam




Terima kasih kerana membelanja kami di Starbuck tadi.... Ko ni... buat malu aku je tau! Patut aku yang belanja kau tau.....

Shashal siap pesan tadi "Mama... esok kawan Mama tu datang lagi ya". Hehehe....

4 comments:

  1. bestnya jumpa teman lama, kena belanja lagi tu.:).dua2 msh ayu

    ReplyDelete
  2. Hai MomyShane... belum tido lg?? Psst..kwn I tu yg masih ayu... I mcm gini la..dah menginjak usia.

    ReplyDelete
  3. bofaset...masihku simpan lagi..untuk tatapan generasi akan datang yg hanya kenal mouse..keyboard..

    ReplyDelete
  4. Nafisa ~ skrg diorg yg belajar Lukisan Teknik tak guna lagi ke benda2 tu? Still guna right?

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...