Wednesday, January 26, 2011

Blogger kena saman 6 juta?? Sib baik la I selalu buat entry pujian je..

Blogger kena saman 6 juta?

Untuk info lanjut sila la ke sini. (credit juga kpd blogger Lynn).

Biar pun terkurang garam ke kurang manis ke..... tok sah la kita bising-bising kat blog. Kalau jadi macam uncle tu kena saman 6 juta... Sapa nak bayar Yang? Dari dulu lagi dah I pesan. Merengkuk dlm penjara nak??

Uoll baca la sendiri.... I dari tadi dok sibuk nak masukkan sim card Nokia lama ke handset yang baru IRP belikan ni ..... pelik la.... pesal tak muat plak? Adohaii.... penat dah baca buku manual... Ada sapa2 tak boleh tolong?? Kalau tak muat... apakah itu maknanya??

12 comments:

  1. entry pujian??

    hehehehe..katblog ayu semestinya,.....i luv u

    ReplyDelete
  2. Ayu - ya sudah semestinya utk Restoran Citarasa Rinduan.. MM puji lebih2... keh3.. mana tau dpt dicount kan?

    ReplyDelete
  3. Semalam Puan kutuk hantu tu, kalau dia saman dengan 6 kontena tulang macamana nak cari?

    ReplyDelete
  4. MS - mana ada I kutuk hantu tu? I puji lagi ada... cun la.. comel la.. mmg cun pun antu semalam tu kan? Heee serem!! Ko tau tak tu ktne? Nanti aku crita. Memang angker tempat tu tau!

    ReplyDelete
  5. ala, sekarang neh macam tak best aje kan akak. fb dgn blog dipantau2 dengan melampau. heishh. ikutkan Perkara 10 dlm perlembagaan, semua individu ada hak utk bersuara dan mengeluarkan pendapat. tak tahu la ape yg di komen sampaikan kena saman gtu. kalau sekadar pendapat je, xkan sampai kena saman gtuuu ek?

    ReplyDelete
  6. FIE - Blogger tu komen, masakan kt situ tak sedap.

    Menurut sumber yg Akak baca tadi, kalau nak elakkan dr kena saman.. kena tulis "In my personal opinion..bla bla bla".. entah ler..gitu ke? klu dah mcm gini critanya lain kali kita review ttg diri sendiri je lah... :D

    ReplyDelete
  7. haaa.. kan dah kena saman.banyak sangat tu 6 juta.1 juta pun dh kira jutawan.huh mana nakdpt duit byr saman tu

    ReplyDelete
  8. WIN - ha'a... kalau punggut derma dr teman2 blogger pun tak lepas.

    ReplyDelete
  9. so sekarang nie memang kena buat n3 pujian ajelah yerk...walaupun hakikatnyer tak benar...macam manalah nak maju klu macam tu...klu dah salah tu memangtetap salah

    ReplyDelete
  10. Zai - boleh complaint, tapi kena berkias2 je.. So, sapa yg mkn cili mereka yg terasa pedasnya.

    ReplyDelete
  11. haah blogger yg disaman pun semacam jujur sgt kasi gelaran sampai orang itu sentap :( yiyin pun dah takut haha sbb suka juga complain2 dlm blog. kene hati2 ;(

    waaaa TQVM for linkback <3

    ReplyDelete
  12. Liayana... oh yr blog ya tu? Thanks 4 sharing ya.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...