Thursday, January 20, 2011

Buat Sahabat2 Yang Baru BERJAYA memecah masuk ke blog ini...

Mirror Mirror On The Wall!!


Dilema seorang blogger ialah :

1) Bila terlalu menulis tentang diri sendiri ~ dikata syok sendiri.
2) Bila terlalu menulis tentang tutriol - dikata macam bagus
3) Bila terlalu menulis masalah orang lain - maybe ada yg terasa hati..

Sampai bila2 pun dilema ini tidak akan berakhir..... betul tak teman2 blogger?

Ok la... lupakan hal itu.....Thank Nuffnang & DIGI atas BE terbarunya.

Tentang tajuk di atas ~ dah macam musim plak skrg ni, tetiba akhir2 ini.... makin ramai teman-teman karib yg mendakwa telah berjaya "memecah masuk" ke blog ini.... Hehehe.....

Buat uoll, I nak ucapkan tahniah (tahniah sbb berjaya menjejak walau blog ini blog RAHSIA) hehehe. Pakcik Google yang bagitau uoll kan? Hmmm.... Pakcik Google tu memang... tak pandai simpan rahsia. Nasib baik I tak mengumpat uoll kat sini kan.... ;P

Kalau ada pun entry2 yg menyentuh ttg uoll... segala isi kandungan cerita telah pun I ubahsuai untuk melindungi nama baik anda. Bukan apa.... selalunya.. my followers dan teman2 blogger di sini memberikan komen yg tidak sia-sia pada sesuatu entry tersebut, malah boleh uoll gunapakai di dalam menangani sesuatu permasalahan yg I sharekan itu. So, harapan I moga uoll menerimanya dari sudut yg positif.

Kepada yg telah I serukan namanya di sini, itu berlaku di awal-awal kemunculan I dlm dunia blogging.... sebab masa tu memang niat I ingin menjejakki uoll melalui blog ini....zmn tu FB belum popular lagi (popular bg org lain tp blom popular di dlm hati I.) Memang sangat berkesan sebab tak lama lepas tu, I telah berjaya mengesan beberapa orang sahabat lama termasuklah seorang guru.

Di kesempatan ini juga I nak ucapkan thanks byk2 buat 2 orang kakak senior yg sharekan tajuk entry "SAMBAL JAHAT" di FB hari ini....







No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...