Tuesday, January 18, 2011

Hilang Fokus...

~ 2,3 hari tidak update blog, tidak giat berFB, bukan bermakna minat I pada dunia blogging telah pudar.... Keadaan IRP yg tak berapa sihat dlm minggu ini.... membuat I hilang fokus untuk berblog.

~ dikongsikan di sini .... si comel hidung pesek, buah hati MIL yg baru.


Sejuk...

hilang fokus ~ si hidung pesek ni pun hilang fokus untuk posing....
berlari-lari plak dia... blurr dah pix ni dia buat..


ha.. dpt pun... klik klik...
walaupun hidungmu sgt pesek... kau sungguh comel!






4 comments:

  1. MM,
    akak suka gak kucing tapi payah nak bela,nak nak ktime dia eakeakeak....mana nak campak ...MM sihat?sambal jahat kat bawah tu walaaa makan ngan tak hengat tul kalau ada..asyik !!!

    ReplyDelete
  2. Kak Asma - lama betul kita tak menyembang ya? Tu la akak asik busy je.

    Kucing mmg kena ajar "toilet trainning".. Kucing2 MIL semuanya eakeakeeake kat bilik air.. ada la tu tip2nya untuk "mereka" membiasakan diri.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...