Thursday, January 20, 2011

Lunch Kami Hari Ni.... Scramble Apple Pie


Untuk resepi penuh.... sila ke blog ini. kami gunakan apple hijau kerana rasanya lebih sedap.
Untuk cara-cara step by step... sila layari Youtube.

Atau boleh juga dicuba resepi dari blog yang ini.



Gambar Pie yg dah siap (ini diambil dari blog ini)

6 comments:

  1. akak, da siap nnt upload kan gambo ye. smlm br fie tringin nk mkn apple pie. tp x beli pon. sbb mcm manis je. fie pon da lama x buat creamy mushroom pie.

    ReplyDelete
  2. FIE - haha...sorry FIE.. yg dah siap, dah diagih2kan pd jiran tetangga, tak sempat snap. Pie ni mmg bentuk dia mcm tu.. ala2 sagon berserbuk.. bukan pie yg berlapisan tepung yg dimampatkan kat lapisan bwh mcm yg kita selalu nampak tu. Jadi pd sesiapa yg nak buat tu, seeloknya tengok demo di youtube...sbb takut nanti menyangkakan Pie tu Pie yg biasa tu.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. bestnya yg jadi jiran tetangga miss mirror ya, dpt apple pie.ada masa nak cuba buat.mcm sedap apple pie tu..

    ReplyDelete
  5. hany slalu buat scramble egg je.ahaha pemalas kan kan kan...

    mm, nak jadi jiran mm la ;)

    ReplyDelete
  6. MOMYSHANE & HANY - apa kata kita berjiran dgn Chef Wan? ;)

    Scramble egg pun sedap Hany...bubuh mayonese mkn dgn roti. Nyum nyum..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...