Friday, January 14, 2011

Entry Untuk Remaja Lelaki Yang Belum Berkahwin

Ello..... Salam uoll...

Arini nak buat entry terpendek..... saja nak jimat karen.

Wahai budak-budak lelaki yang belum beristeri.... u kan.... I nak pesan ni....
Jgn cepat putus asa dlm memilih jodoh. Mengikut hasil penyiasatan I, gadis-gadis ni.... bila reject cinta uoll di zaman dulukalanya, tak semestinya mereka akan reject u buat selama-lamanya.


Maybe masa u luahkan cinta kat tepi padang sekolah tu, hatinya masih hingusan sangat.... kepala tengah serabut dgn dunia persekolahan dan muka u masa tu belum hensem lagi.... tu yg mereka reject..... Uhuks2... tumpang batuk jap!





Hello! I baru grad hari ni....

Tu la... uoll ni bila orang reject je.......... terus rasa mcm nak bunuh diri.... membawa hati yg luka..... tak dapat dikesan, entah lari ke mana tah. Padahal peluang tu masih cerah lagi.

So.... apa kata, lepas abis je zmn persekolahan.... cuba kesan balik gadis yg you admirekan tu dan buat2 la muka macho. Mana tau kan... hatinya dah terbuka untuk menjadi wife you.

Selamat mencuba ya! Kalau berjaya jgn lupa bagitau I.




14 comments:

  1. Ayunni - Sebuah kisah benar ni tau! Hehehe.

    ReplyDelete
  2. MM
    hehhehe..terbaik.. i like cdngn u...so, lepas nie ramailah kaum lelaki try tips nie

    ReplyDelete
  3. salam
    siap ada certificate ke tu :)

    ReplyDelete
  4. Kalau aku masih muda,

    Aku akan ikut nenek moyang kita
    Ibarat pantun lama

    "Pinggan tak retak, nasi tak dingin"

    Sambung-sambung....!

    ReplyDelete
  5. AYU - hehe... tp klu cadangan ini gagal.. bermakna mmg takde jodoh.

    ReplyDelete
  6. Jinkamen - tu certificate atas kerajinan berpesbuk! :D

    ReplyDelete
  7. MS - .. pinggan tak retak nasi tak dingin... org tak hendak ko tak ingin ya? Hahahaha.... ongkal!

    ReplyDelete
  8. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Assalamualaikum
    Aduiii dah tertinggal banyak entry kat sini.....maaf atas sebab tertentu amat sibuk sikit sesejak ni...

    cari jodohhhh kat sini rupanyerr yerrr.... mmg berbaloi-baloi bila mengayat kat situ..... tapi satu pun tak sangkut

    ReplyDelete
  9. AFZAINIZAM ~ ayat tu salah keyword kot.. tu yg tak sangkut..hehe.

    ReplyDelete
  10. ops... entry ni "MACAM" ada kena mengena je dgn aku...

    miahahahahaha....

    ReplyDelete
  11. Ya tak ya la kan... Suratan & kebetulan.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...