Sunday, January 16, 2011

Wajah Seiras, Benarkah Petanda Anda Ada Jodoh Dengan Si Dia?

Assalamualaikum...

Apa cerita hari ni?

Cerita I ialah :

1) Tudung-tudung di JB jauh lebih mahal rupa-rupanya..... semalam I meronda-ronda kat area2 terpencil..... hanya dgn RM10, kita dah boleh dapat sehelai shawl yg sgt cantik.... tapi tak beli pun.... sbb nafsu membeli dah takde.... maybe simptom-simptom penuaan sdg berlangsung.... :P

2) Ingin bertanya dgn anda : "Wajah anda seiras, benarkah petanda anda ada jodoh dengan si dia?"

3) Buat yg bertanya : present dari IRP sempena birthday I ialah sebagaimana di dalam entry ini.
I tak manja.... apa-apa pun I terima je you! Cehhh.... nak up diri sendiri ler tuh! :P

4) Ingin menjawab pertanyaan kawan-kawan (akibat gambar-gambar yg diupload di FB sebagaimana di atas)...

"Sebenarnya M.Mirror TIDAK berniaga barangan-barangan spt yang diuploadkan di atas (handbag, gelang2 dan sebagainya tu). Itu semua sekadar avatar-avatar.... Agak-agak boring dgn wajah sendiri atau nak bercuti lama dari FB, selalunya I akan tukar pix muka sendiri yg cun ini kpd gmbr2 tersebut, tu yg M.Mirror save gambar tu di situ... bukan I berniagakan benda2 itu ya..... Harap maklum & harap2 tidak mengelirukan anda lagi selepas ini"

Tak sangka.... ramai plak berminat dgn beg LV tu... RM40k Yangg!!! Nanti la tunggu Tok T jual kat I secara kilo.... klu dpt discount, baru I jual kat uoll.

10 comments:

  1. tak jugak...sbb b4 ni my ex couple pon org sume ckp muke seiras..ade gak yg ckp dah macam adik beradik..p tak gak kekal...

    ReplyDelete
  2. Taufan - ooo iyer.. tu la kan...tak mesti kan.

    ReplyDelete
  3. tp org tua2 ckp klu muka seiras rumahtangga sejuk.. bkn sejuk sbb air-cond ek.. hihi

    ReplyDelete
  4. ntah la.. bila dah kawin.. dah tua.. muka macam adik beradik orng kata.. x taw la plak..

    ReplyDelete
  5. hmm, susah nk ckp...tp slalunya once dah kapel, muka otomatically akan jd seiras..agaknya ari2 jupa, mkn ber2, jd muka pon akan ikut seiras, agaknya la...hehe! ramai kwn2 yg kapel mcm tu, terbukti!~

    ReplyDelete
  6. kebetulan je tu...
    sye dlu ngan x-bf, org ckp muke same..
    tpi break off jgak...
    wallahuallm..

    ReplyDelete
  7. Mira_Nas ~ ooo tunggu tua ke baru seiras? Ok I tunggu...hehe

    ReplyDelete
  8. Naddy - waa.. iyer? Org yg kita couple tu ibarat "cermin" kita kot.. hehe..

    ReplyDelete
  9. Nur Aisya - mana tau.. ada jodoh plak di ari tua..hehe (sorry.. akak gurau je).

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...