Tuesday, January 11, 2011

Entry Syok Sendiri Di Hari Jadi....

Seperti hubby anda....hubby saya pun tidak la romantik mana.... so, jgn la risau.... anda tidak keseorangan dlm hal ini... yg penting, dia sayang kat kita cukup la kan? ;)

Present untuk my birthday dari my IRP... tapi I yg pilih sendiri...
M.A.C compact powder... bermakna sampai Januari tahun depan la
baru stok ini habis... thanks my dear darling... luv u!!!


Carlo Rino handbag.... dulu masa muda2... suka handbag comel2...
now ni dah tua sikit... suka yg besar2 mcm ni.. thanks
untuk diri sendiri kerana menghadiahkan handbag
ini di hari jadi...


Apa crita arini?

Kusangkakan entry I entry syok sendiri.... tapi ada plak yang baik hati "share"kannya di Facebook hari ini... terkejut I tetiba je pageview meningkat hari ni. Terima kasih kepada silent reader yang share'kan entry bertajuk JIKA KERAJAAN MALAYSIA MENYEKAT FACEBOOK... Siapakah gerangannya yg baik hati itu?? Thanks byk2 ya ... Ala.... jgn risau... takde mananya FB nak disekat... rumour2 yg mengatakan si Zuckerberg nak stopkan FB pun sekadar rumour di web humor je.... mana ada keluar kat paper dan mengiyakan khabar angin tersebut?

14 comments:

  1. epi besday...cantik bag tu

    biler dah ada anak lg beso bag kena bawak :)

    ReplyDelete
  2. ePI BESDAYYY... MEH PINJAM HANDBEG KEJAP.. KEKEKEKEKE

    ReplyDelete
  3. cantik kak, sy pun suka carlo rino..eh kata pk sk2, compact mne lg best kak personally? SK2 ke atau MAC?

    ReplyDelete
  4. BESDAY KO KE HARI NI...BKN 15 JAN KE BESDAY KO...

    AKUNYA HANDBAG LAGI BESAR DARI TU MM... BAGUS BEG BESAR2 NI MCM2 BOLEH MSK

    ReplyDelete
  5. Match je hadiah Cik Abg & hadiah dari diri sendiri....Tu maknanya mmg sehati sejiwa le....Selamat Hari Jadi....Semoga sentiasa dalam Redha & RahmatNya buat MM sekeluarga....

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir akak. moga panjang umur, murah rezeki.

    ReplyDelete
  7. LELORD - thanks atas ucapan.. nk pakai h.bag kecik, dh tak muat dah brg2...ank dh 3.

    ReplyDelete
  8. LINDA ~ thanks Yang... boleh je nk pinjam.. tp tunggu dah puas pakai..hehe..

    ReplyDelete
  9. KB EMILY ~ personally...dua2 best.. cuma Akak mmg suka tukar2 pakai.. Anyway... SKII lebih mahal sikit dr M.A.C.

    ReplyDelete
  10. COMEI ~ ala... aku sambut awal sikit da... sesaja..abih laki aku kata...dh alang2 nk keluar jejalan..beli ler arini. Thanks..

    ReplyDelete
  11. ZARISMA ~ thanks atas ucapan dan doa...

    Mananya tak match.. 2,2 tu dipilih pd ari yg sama dan pilih oleh diri sendiri..hehe.

    ReplyDelete
  12. HAPPY BELATED BIRTHDAY MY LOVELY FRIEND MISS MIRROR!!

    semoga panjang umur & murah rezeki!

    hug for u!!

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...