Tuesday, January 11, 2011

Maintainance Korang Besar Tak?


Selamat bercuti untuk semua rakyat Johor..... Oleh kerana hari ni Johor cuti.... maka I pun cuti dari berblog.... tapi menggedix jugak nak update.

Nak gi mana cuti?

Tak la jalan jejauh sgt pun.............. hari ni nak cari barang dapur, cari present........... present untuk diri sendiri.....tak tau la nak beli present apa, ingat macam nak beli handbag, pastu nak cari compact powder yg dah habis...

Genap setahun compact powder SKII ni baru abis.... kira menjimatkan betul kan maintenance untuk MEM Besar.... sebab bukannya hari-hari nak pakai.


Kali ni maybe I tak beli SKII compact powder, cari jenama lain plak la kot... kena ada konsep giliran macam orang bermadu NUFFNANG gak la.... gilir-gilir bagi Buffered Earning pada ahli-ahlinya... :D

Wahai adik-adik manis...... korang maintenance besar ke sederhana ke.... ke takyah mantain ke??? Ke tiap bulan nak kena gi spa, buat manicure, padicure, stim rambut? Sehari makan 300 biji jamu macam sorang artis lama yang masih anggun lagi menawan tu?

Ada sorang jejaka bercakap dengan I...

"Aku nak cari awek yang tak suka bermakeup..... senang nanti nak buat bini... Maintenance kecik."

Laaaa pulak. Apa susah.... lipstik pun bukan la mahal sgt pun.... berbanding dengan rokok yang tiap ari nak kena beli.

Apa-apa pun suka ati korang la dik... Akak nak breakfast....

* motif entry ini ialah : Nak cari calon menantu....

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...