Tuesday, January 25, 2011

Harap-harap kali ni dia tak akan kata I tak update blog

Cam pelik pulak bila kawan I, ( Datin Z) kata I dah lama tak update blog...... rasa-rasanya minggu ni la paling banyak I mengupdate. Maybe Datin Z tersesat masuk blog orang lain kot?? Lain kali .... tekan je HOME kat bawah tu untuk mengesan sama ada I dah update ke belum... ya Laling......

Ok la... untuk tak menghampakan beliau, malam ni I nak buat entry syok sendiri je lah. ( Entry syok sendiri = entry berkenaan dgn yang empunya blog). Nak cerita tentang si
Fasha Sandha yang putus cinta dgn Jejai, rakan-rakan blogger lain dah ramai yang tulis dah kan...


Datin Z, I sesaja tunjuk pix yang bukan milik I ni sebab nak minta pendapat u, siang tadi I nampak gerobok yg serupa ni ( tapi cun sikit la dr ni.... kaler putih) harga lebih kurang RM1,300.00. Logik tak you??!! I mean harga tu logik tak?

Dah tanya IRP... dia kata "suka ati you la...". Cam lega je bila dia dah ckp macam tu, padahal I yang berangan nak bayar sendiri.

Alasan untuk membeli : Bukan sesaja nak menggedix..... tapi...... pinggan mangkuk kat store tu dah lama terperosok kat situ. Jadi bila didisplaykan.... senang ler nak mencapai2nya kan?

Eh kengkawan, kalau ada yang lebih murah dari ni, you all jgn lupa habaq kat I tau! Mana la tau kan... kot2 Makcik penjual tu kelentong I.... I ni dah la buta kayu... BUTA KAYU = tak tahu sangat pasal kayu-kayan. Haha... adik2 yg baca, jgn percaya kata bidalan ni. I sesaja.


speghetti prawn olio lagi... tergesa-gesa makan sebab byk benda
nak beli siang tadi

Zek... again.... I nak tunjuk kat you bendalah yang I cakap tadi. Ini la dianya..... hamper yg bukan hamper.. untuk jiran tetangga sempena CNY. Boleh aje la kan cenggini bentuknya?? Orait... sett... esok pepagi I tekan bell diorang tanpa rasa was-was.

p/s : ha... kan dah membebel panjang I dah.. tu la... I dan laptop ialah ibarat ... "tikus jatuh ke beras"

4 comments:

  1. salam
    MM...adeh..murah gile hargannya..beli jer...


    so sweet cenderhati a.k.a hamper tu..utk ayu?

    ReplyDelete
  2. Ayu - Oo murah ke? Kedai lain takde yg jual lg murah dr tu ke Ayu? Hehehe... Mana tau kan..

    Ooo sweet cenderhati tu? Thanks.. Utk Ayu? Hehehe.. jauh sgt dianya.

    ReplyDelete
  3. wahhh, akak neh jiran prihatinnnn.

    ReplyDelete
  4. FIE - diorg lagi prihatin kat kami, tu yg kami prihatin.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...