Tuesday, January 25, 2011

Hantu ke ni? Muka macam mirip-mirip teman blogger I je...

Haihhhhh....... seramnya!!! Thanks kepada sahabat karibku yang telah mengirimkan email ini... dan TAHNIAH ler.... sebab telah berjaya membuat aku takuttt!!!!! Heee ngeri... kat JB plak tu.

klik untuk tumbesaran (click to enlarge)

Lokasi terpaksa dirahsiakan.... karang tak pepasal semua orang takut plak nak ke situ. Nak kata superimpose.... pengirim pertama mengatakan gambar wanita tudung merah di dalam gambar ini adalah sepupu kepada kawan beliau.

Tak kisah la apa-apa pun kan... maybe "benda" tu pun nak menggedix macam kita2 gak ler.... Eh tapi kan.... kalau diamat-amati, muka "benda" tu yg ala2 cute dan cumil ada mirip2 seorang teman blogger I la (sila rujuk pada gambar lembaga berbaju putih di dlm kereta itu)..... kehehehhe...



Ok la... nak take shower plak.... Hari ni seharian cari barang-barang utk CNY... eh bukan I sambut Chinese New Year... tapi nak bagi kuih-muih pada jiran tetangga yang menyambutnya pada 2 Februari depan.

p/s : Tempat tu dari dulu memang "keras" pun.... ramai dah yang "berjumpa-jumpaan".

4 comments:

  1. eeeee seramla..pandai diaorg edit pic.bagus miss mirror dgn jiran tetangga.1 amalan yg jrg diamal'n masa kini.win respect tu..

    ReplyDelete
  2. Win - itu edit pix ke tu? Klu mcm tu... tak jadi la nak seram, hehe...sangkakan snap2 photo, pastu tersnap "benda" tu sekali.

    Jiran tetangga I mmg baik2 semuanya walau berbilang kaum.

    ReplyDelete
  3. eiii nyesal bukak...tengok bersungguh lak tu. dah la duk sensorang ni ishh MM ni...ishhhh

    ReplyDelete
  4. HANY - lahaiii ya ke?? Siann.. sorry la.. apa kata Hany baca pendapat MomyShane tu.... tu semua pix edit je lahhh. Kalau pun betul, apa Hany nak susah... kan benda ni kat JB.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...