Sunday, January 30, 2011

Kami Tak Balik Kampung...

Nak reply comment kt blog sendiri pun, kemain susah.... kejap2 mati lappy I ni, jgn kecik ati ya kalau I tak reply tu. Entahkan lappy yg merajuk ke atau line yg bermasalah.. macam malas plak nk cek, dah la kerja office tgh menimbun skrg ni. Mesti ada yg tertanya.... "Office mana la si Makcik Mirror ni kerja? Kata itu ari jadi Mem Besar".

Ya ler.... Mem Besar pun Mem Besar jugak, surirumah berKWSP memang ler mcm ni... ada waktu-waktunya diperlukan jugak untuk membantu encik hubby bossnya melaksanakan sesuatu tugasan. Sib baik la kerja2 utk I tu tak selalu ada, Annual Leave lebih panjang dari waktu bekerja... haha.... kalau tak stress jugak kan... mana nak masaknya lagi, nak siapkan anak.. pastu buat kerja office plak.

But I love my job.... ;)

Oh ya... hari ni birthday my girl....... kami tak la buat apa sgt... just celebrate sekeluarga je.




terkejut I bila bukak kotak kek tu!!
Heeee.....
... IRP belikan anak daranya
kek kumbang ni....

"makanlah saya"

kejap lagi kerja-kerja pembungkusan jajan akan dilakukan...
Ini untuk kawan-kawan dia di sekolah. Isnin depan la
baru dapat passkan pd diorg... seminggu cuti CNY kan.

p/s : buat teman-teman yg menjemput dlm apa jua acara sepanjang CNY ni... kami ingin memohon ampun & maaf sbb tak dpt hadir atas sebab2 yg telah dinyatakan di FB.

8 comments:

  1. ala.....cumelnya kek kumbang itu! dulu2 masa sambut bezday, smua sebenar2nya kek, xdak bntuk2 camtu, haiz!

    ReplyDelete
  2. NADDY - tp kalau kek yg biasa tu, designnya lg susah berbiku2, kek kumbang ni klu nk buat toping, senang sikit kot sbb membulat je pastu bubuh dot dot jadilah sebijik kek yg cumil kan..

    ReplyDelete
  3. comel kek kumbang tu, ni besday Qistina yg keberapa MM?

    ReplyDelete
  4. Hepi besday to Qistina....(sedap nama Qistina ni...dulu berangan kalau ada anak pompuan lagi nak bagi namani...hheehheh)

    ReplyDelete
  5. Mama - thanks.. owh suka nama Qistina (Qistina = keadilan)..so, apa lg Mama..si adik pun dah besar dah tu utk dpt baby lg. ;)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...