Sunday, January 9, 2011

Macam Tak Logik Je Facebook Bakal Ditutup 15hb...

Entah la...... macam tak logik je.... Logik ke? Tapi dah kecoh dah sekarang ni di mana-mana blog.... termasuk la I sendiri yg sama-sama tolong kecoh-kecohkan.. hehehe...
Sila rujuk di sini.

Kalau ditakdirkan betul..... alamat la semakin rajin la jawabnya I mengudate blog..... dan semakin menjadi-jadi la I buat tutriol create blog untuk kengkawan supaya diorg boleh I lawati hanya di blog.

Logik ke ha?

“I don’t care about the money,” said Zuckerberg. “I just want my old life back.”

Si Zuckerberg ingin mengembalikan kehidupan lampaunya yang maybe lebih tenang buatnya.... begitulah menurut sumber tersebut.

Entahlah..... tunggu dan lihat je la apa bakal terjadi 15hb Mac ini.

11 comments:

  1. yes correct, i want my old life back...

    ReplyDelete
  2. BB - kalau betul la benda ni, maybe aku rasa ini adalah doa dari pasangan2 yg dicurangi di FB la kot..

    ReplyDelete
  3. hohoho,
    tak terjejas sgt kot FB xde...tapi jangan la BLOG...erkkkk

    ReplyDelete
  4. Hany ~ jgn blog...pls jgn...ini je la alternatif terakhir. hehe..

    ReplyDelete
  5. Biar betul? Penat dah aku kumpul frend2 aku. Setiap ciptaan manusia akan ada penamatnya.

    Tapi kenapa Zberg pilih tarikh hari jadi engko sebagai penamat Facebook?

    ReplyDelete
  6. Dan aku nak tambah. Blogspot ini pun tidak akan kekal. Ia juga akan lenyap satu masa nanti.....

    ReplyDelete
  7. MS ~ tu la... wondering gak aku napa dia pilih hari jadi aku untuk menamatkan riwayat hidupnya ya? hahaha.. Memula aku rasa tak logik, tapi bila dah terbaca statement2 dr sumber2 yg boleh dipercayai... mcm logik la pulak.

    Kalau blogspot ditamatkan riwayat... aku beralih pd tumbler la pulak.. Klu itu pun ditamatkan..maka aku diam2 je la kt rumah cari hobi lain.

    ReplyDelete
  8. harap2 tu hanye khabar angin jep

    ReplyDelete
  9. FREAKY ~ menurut kwn I tadi, website tu website humor.. so, itu just entry lawak je kot.

    ReplyDelete
  10. eleh, gimik jek tu, nak untung lebih berlipat kali ganda...

    mula2 kata nak tutup, pasti pengguna panik, then mintak pengguna bayar fee...

    taktik je tu...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...