Friday, February 4, 2011

Sekadar Menggedix Sebentar!

Eh mana la gerangannya kengkawan I yg kata nak buat blog itu ari? Penat I tunggu update, satu apa pun takde. Korang sibuk main banjir ke hapa ni?? --> ada nada2 cemburu di situ.

Tu la diorang ni.. time I tak sibuk mcm ni.... takde sorang pun cari, kalau hari lain yg I sibuk memanjang, berdering2 plak tepon, sampai terkejar-kejar I turun naik tangga... sian bini IRP ni. Tu la rahsia perempuan ni jadi kurus, tepon rumah install kat tingkat atas, pastu buat kerja-kerja rumah kat tingkat bawah... gerenti tak sampai seminggu terus slim. Nak-nak kalau kengkawan rajin plak menelefon.

Motif entry ini ditulis ialah : Sekadar menggedix sebentar. Esok dan lusa belum tentu I dapat update blog kan - I busy tau esok - ada family matter... jgn cari I plak.. :) Thanks pada teman2 dan teman blogger yg singgah. Akan bersama anda lg dgn entry bergambar - hari ni sangat malas untuk mengupload.



.

7 comments:

  1. wah....even bz, tapi miss mirror sempat juga baca entry I yer.... thnx. tu entry ngada-ngada mintak penampar ngan BA sebenarnya. hahaha....btw, thnx

    ReplyDelete
  2. huhu!!!! sampai gak hajat anak2 nak main banjir....dapat gak hajat ayahnya nak pasang jaring perangkap ikan....huhu!!!

    ReplyDelete
  3. @Tasha - sama2. :).

    @BB - Waaaa bestnyaaa!!! Pasang jaring ikan kat luar tingkap ke?? Teringat nostalgia silam. Ikan keli masak pecel sgt sedap tu BB.

    ReplyDelete
  4. busy ke?? takpe.. life first.. selesakan diri dan jangan paksa diri. hehe

    ReplyDelete
  5. Fitri - hehe...tersgtlah busynya hari ini.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...