Thursday, February 3, 2011

Semakin Malas Nak Menjaga Muka...

Tak gi mana pun.............. duduk rumah, melayan blog. Si Ain dan abahnya keluar bekerja.... sunyi terus rumah ni. Maybe petang sikit... meriah kot jiran tetangga menerima tetamu raya mereka. Semalam I pun dah terima tetamu... di petang-petang kala, Mdm J namanya.
Seronok berbual dgn Mdm J ni, kira sekepala la dgn I... cuma dia jauh lebih obses tentang penjagaan kecantikannya berbanding dgn I yg sejak akhir-akhir ini makin ke arah kemalasan.


Mdm J ada menyebut tentang treatment wajah menggunakan lampu (something like mesin yg boleh mengaktifkan kolagen di wajah kita). Rega tak usah cerita la kan.... memang riban-riban la. Patut la makin firm je wajah dia. Kita cuba nak? Huhu.... iya ke aku ni?? Tgh menunggu sorang perempuan tu kata nak bukak spa di Parit Raja, Batu Pahat.. bila la nak buat opening ceremonynya tuh!!!. Jgn lupa sediakan sekali light treatment spt yg Mdm J ceritakan ni ya.

Oh hari ni I tak malas mengupload gambar.... ini la dianya :

Antara menu-menu terdesak pagi ini ialah....





Malam tadi sampai mengantuk2 I menunggu Celine Deon ni.... rupa-rupanya bila part KL, sikit je dia buat paparan. Tapi konsert dia kat KL aritu memang best giler.







ini epal pie ranggup yg I ckp semalam... (resepi sila rujuk
entry sebelum ini)... hari ni kami buat lagi.






11 comments:

  1. cuti CNY sungguh dirumah..siap masak2 ko...

    MM..terbaik lah..

    ReplyDelete
  2. sedapnya apple pie tu miss mirror..bestnya,mcm2 pandai buat sendiri

    ReplyDelete
  3. WIN - senang je membuatnya....try la. Ni pun sbb si Ain ada kt rumah, boleh tolong2.

    ReplyDelete
  4. Sama la ngan JS pon MM makin malas nak belek muka! apa la nak jadi...

    ReplyDelete
  5. rajin nya memasak..i pon minat celine dion!=D

    ReplyDelete
  6. FYNA - bila dah kawin mmg terpaksa jd rajin Fyna. Celine mmg best!

    ReplyDelete
  7. banyak masak.. sedap2 plak tu.. huhu

    ReplyDelete
  8. ngeh2..yong ada mesin slimming face :)

    ReplyDelete
  9. Freaky - kdg2 saja..

    Alinac lover - Wah! Sama ke dgn apa yg Mdm J critakan ni?

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...