Sunday, February 6, 2011

Topik-topik hangat para blogger malam ini..

Alamak! Hilang plak USB cable... terpaksa la tangguhkan lagi kerja-kerja mengupload pix yg diambik siang tadi.

Siang tadi I sibuk. Uoll singgah gak rupanya ke blog I dengan entry merepek semalam. Abang I, si MS menegur :

"Apa benda la makcik ni malam2 pukul 2 pagi tulis menggedix-menggedix."

Tu la beliau ni.... perkataan "Menggedix" kan dah sinonim dgn blog ni.... Ala macam tak biasa je plaks... buat-buat tanya lagi.

Eh nak tau tak apa topik-topik hangat di kalangan blogger buat masa ini? Antaranya ialah :


mereka sedang membincangkan Paris Hilton...
yg kononnya (sebab berita ni ala2 tak sahih kena sebut
perkataan "konon") memeluk agama Islam.

Melalui komen-komen di situ.... ada yg menganggap benda tu benar, ada yg kata palsu. Wallahualam. Ada yang kata photo di atas hasil photo edit... ada yg kata betul... Kita nantikan saja update dari mereka.

Topik lain ialah : kisah
Pesbuk yang telah berjaya "meruntuhkan mesjid" - Bukan mesjid yg tu.... maksud perkataan "mesjid" di sini ialah rumahtangga. Gara-gara berjaya menjejakki kekasih lama di FB, si isteri sanggup lari mengikut kekasih dan membawa bersama anaknya. - keratan dari akhbar hari ini. Sebenarnya tak semestinya FB saja, medium-medium lain pun jika disalahgunakan keadaan ini boleh saja berlaku.

Jika rasa-rasa macam nak menduakan pasangan... sila la tatap wajah anak-anak anda ya puan2... jgn terlalu menurut kata hati..... nanti jadi HOT Mama plak - (hot dgn kepanasan api neraka). Nauzubilahiminzalik.......

p/s : teman2 blogger.... psttt... ada topik-topik hangat lain tak selain 2 benda di atas?




6 comments:

  1. Saya pon xdpt bt entri sbb xbwk usb..T_____T

    Psl Paris tuh, btol ke?? Yg fb mruntuhkan mesjid tuh, ksian je kt suami dia.. isteri nusyuzz..

    ReplyDelete
  2. morning sis,.,

    sebelum ke kedai....singgah sini,, FB?
    begantung pada niat kan?

    ReplyDelete
  3. bhahha...that paris hilton is epic joke la..zzz

    ReplyDelete
  4. Faezah - USB walau kecil tp sgt berharga kan?

    AYU - betul tu... bergantung pd niat kita, klu rasa tak terbawak...takyah berFB.

    Woot-woot - crita lawak? Kenapa la diorg ni sesaja buat crita lawak kan? Apakah motifnya.

    ReplyDelete
  5. PAris nie bukn bleh prcaye sgt...

    ReplyDelete
  6. AYUNNI - kita tengok nanti update dr teman2 yg lain. ;)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...