Friday, March 25, 2011

Birthday Present yang thomei.... dari Egypt



Serious gojez, elegant... memang lawa jubah tu... I likeee!!!!! Thanks Datin Z!! Tak sabar ingin menggayakannya.... heee seronoknyaa... Lebiu Dear!!!! Muahhhh ---> hee gedix...

Terlalu lamanya dah birthday I berlalu sebenarnya.. baru hari ni I dapat ambik present tu.. sorry ya Datin... habis cemana kan... nama je MEM besar, tapi busy...celik2 mata je dah kena adap PC ... IRP suruh buat quotation, calling sana, calling sini.... tapi seronok la jugak dpd tak de buat apa kat rumah kan.. karang I melangguk2 plak kebosanan..

Datin Z ni sebenarnya pengusaha restoran Hj Baser yang terkenal dengan nasi ayamnya tu... bagi penduduk atau orang yang selalu lalang ke Kota Tinggi tentu dah biasa dengar nama restoran ni kan?

Ini antara menu2 di restorannya di Puchong... specialty selain Nasi Ayam ialah Nasi Bariani... memang sedap!


memang cukup menyelerakan...
ini map dia ya puan2...di Puchong.. bagi yang tinggal
di JB macam I ni... boleh la singgah pula ke restoran mereka di Kota Tinggi tu...
(I pernah buat entry pasal ni... tapi tak pe la I ulang sekali lagi bagi yg
terlepas pandang).


Jubah gaun ni memang dah lama I teringin nak beli sebenarnya...
almaklum ler... bila usia macam dah nak tenghari ni kan...
tak sangka plak ada orang nak bagi free... tu yg happy sgt..
hehe...
Badan memang muat2 utk I...
Bahu pun ok... tak jatuh..
Ketinggian??
Oh! memang tinggi semampai agaknya
gadis2 Egypt kan... I kena alter sikit
bahagian kaki sebab panjang sikit dari saiz
badan I ni.. nanti dah alter I gayakan
kat sini kay!

THANKS again!!


10 comments:

  1. nanti kalai dah gayakan jubah tu, upload la.. suka la tgk orang pakai jubah. mmng trend sekarang la ek.

    ReplyDelete
  2. Tasha - nanti Akak make up arabic style mcm Tasha buat tu ya.. hehe.. tapi Akak tak pandai sgt.. Tasha buat mmg pro la...mcm Nurul Shukor --> make up artis.

    ReplyDelete
  3. menu2 tu mmg nampak menyelerakan.saya tgh on9 ni terasa lapar lagi melihat pic2 tu.
    *bertuahnya dpt present yg diidamkan kan miss miss mirror.sure cantik mm mengayakan jubah hitam menawan tu..n

    ReplyDelete
  4. WIN - ya ke terasa lapar? Sorry..:D Nt klu u ada jln2 Semenanjung..boleh la singgah restoran kwn I ni..

    ReplyDelete
  5. keychain egypt takde ke?? kalau ada, sedekah la missz 1 yer.. missz suka kumpul keychain.. nanti tengok sini yer http://missz84.blogspot.com/2011/03/keychain-yang-sangat-menarik-jom-tambah.html
    missmirror pun suka kumpul keychain,kan?

    ReplyDelete
  6. MISZ - la keychain Egypt ke? Tak de la you sbb tak pernah gi Egypt.. ni yg pegi kwn I..

    ReplyDelete
  7. Dari semalam sebenarnya I teringin makan nasi beriani tau..MM ni, saja buat I terliur, anyway, dia takda branch kat area-area Setapak ke?Jauhla Puchong...

    Jubah tu memang menawan, kelass la..

    ReplyDelete
  8. DR SIRNA - Rasa2nya takde kot... la siannya... terliur ke? Sorry..hehe..

    Anyway kalau U nak tanya2 diorg boleh la layari :

    http://www.restoranbaser.blogspot.com

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...