Sunday, March 20, 2011

Kisah aku, dia dan ibu mertuaku....

2, 3 hari ni entry I semuanya berkisar tentang diary peribadi. Entry2 makanan, kewanitaan, masalah kemanusiaan dll.... lain kali je cerita ya...

Yang pasti sekarang ni kami tengah keletihan sebab puas merayau dalam kepanasan cuaca di Bee Pee.

Lokasi pertama, MIL ajak ke kedai kasut....

Sementara IRP memilih2 kasut untuk ibundanya, I cuci-cuci mata kejap... cantik plak boot2 ni kan?

Mulanya memang malas nak beli apa... tapi tetiba terpandang plak lokasi kat bawah ni....













Alamak! Dah tercuba plak sandal Scholl ni.... kalau dah tercuba maka TERbeli la jawabnya..... Kebetulan, I dah cukup terseksa dgn kasut high heel yg I pakai selama ni.... terseksa tau.. apatah lagi time nak main kejar2 dgn si Shashal yg lasak tu.

Niat di hati nak bayar sendiri .... tapi tetiba IRP bertanya plak :

"You nak yang mana?".... I pun apa lagi,.....zasstttttt mengambil sandal yg memang dah dicuba itu.... meluru terus ke kaunter pembayaran. Thanks Dear...

p/s : Lokasi2 lain selepas itu ialah Carrefour dan lain2.... tapi malas nak snap sebab malas. Boleh mcm tu?





10 comments:

  1. wah...... cemburunya....I dah lama tau tak beli kasut baru. huhuhuhu....

    ReplyDelete
  2. Tasha - klu tak kerana high heel yg Akak selalu pakai tu buat Akak kepenatan... takde nyer Akak nk beli sandal baru ni.

    ReplyDelete
  3. waar...besh nyer... !! ai suker kan kasut sangat!! lagi besh kaLau ade orang belanje kan...:)

    ReplyDelete
  4. MM, kebetulan, hany pun ada beli sandal scholl ni. kes jalan jauh ke tempat client...terus sambar sandal flat scholl...puas hati

    ReplyDelete
  5. STF - ha cepat2 kawin.. nt bleh shopping dgn mak mentua..:D

    ATY - oh peminat kasut rupanya dia.. mesti byk koleksi kasut yg cantik2 tu.. ;)

    HANY - memang puas hati dgn scholl ni.. rasa mcm tak memakai kasut kan..

    ReplyDelete
  6. santeklah itu sandall....jelesss...i ni mmg peminat sandal...dah lama x pakai high heel...sakit kaki..he3..

    ReplyDelete
  7. Lieynanilaz ... I pulak bukan peminat sandal sebenarnya.. tapi dah terpaksa pakai..:D

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...