Thursday, March 3, 2011

Resepi Rojak Lenggang Perut & Produk Membuang Selulit



Since rumah pun takde air (eh tapi aku mandi tau! guna air tangki la)…. Maka, masa terluang ini (sebab mungkin kalau air terus menyepikan diri sampai tengahari.. tak dapat la I nak masak)…akan I penuhi masa itu untuk menunaikan hajat silent2 reader semua. Utk soalan2 di formspring (yg I dah tanggalkan dr blog ni)… nanti lain kali I jwb ya.

Melalui keyword2 itu : Mencari resepi Rojak Lenggang Perut, Mencari Petua Hilangkan Selulit..

RESEPI ROJAK LENGGANG PERUT ok bahan2nya ialah :

Nenas - disagat

Timun - disagat

Bawang besar - dimayang

Cili padi – dimayang

Cili merah yg dimayang

Perahan limau nipis

Air Asam Jawa

Sedikit gula dan garam

Cara Menghilangkan Selulit

Payah gak ni nak jawab… sebab takde pengalaman sendiri – Cuma dulu time I bergiat dalam penjualan produk COSWAY, ada satu produk krim menghilangkan selulit yg kengkawan suka order. Now ni I dah tak jual lagi.. cuba usha2 dgn diorg yg jual produk ni.. Tapi tak pasti plak la keberkesanannya.

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...