Tuesday, March 29, 2011

Saya sedang malas untuk menulis.... tapi inginkan Nuffnang RM2k sebulan macam Cik Epal.


Tetiba teringat resepi mexico yg kami makan di Nandos weekend hari tu. Sos rempah di dalam mangkuk kecil yg berisi buah zaitun itu menambahkan lagi kelazatannya, ditambah dgn aroma ayam serta roti pita yg gebu itu memang membangkitkan selera.

Motif entry ini :

**entry membuang sawang
** ingin mengendeng2 Cik Epal yg khabarnya income Nuffnang RM2k sebulan... so, Cik Epal... apa lagi... jom Nandos! ;)

p/s : Sedang bereksperimen, apa jadi dgn blog ni jika I terus-terusan malas untuk menulis, adakah traffic akan menjunam.... kita tunggu dan lihat ye! ;D





6 comments:

  1. aduhh...tgk makanan kat atas buat adah terliur la...huhuhu...

    2k tuh sebulan...cmner nk dpt tuh...huhu

    ReplyDelete
  2. ADAH - rahsianya ialah.. kerana rajin senyum...hehe.

    ReplyDelete
  3. 2k?? saya punya baru rm 3 ringgit hahahahahahahahhahahaha

    ReplyDelete
  4. ENY - eh siapa tau kan one day dpd RM3 jd 3K.. kita tunggu & lihat..:D

    ReplyDelete
  5. yummy..bestnya makanan tu.saya ni lagilah la miss mirror sampai kdg2 sampai 1 week tak berupdates...hehe

    ReplyDelete
  6. WIN - Hahaha... biasa la tu kan.. bila dah busy.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...