Tuesday, March 29, 2011

Jackie Chan Meninggal Dunia & Tok T Pregnant - adalah berita palsu??


Jackie Chan meninggal dunia?!!! --->terkejut memandang dashboard I yg dilatari oleh berita mengejutkan ini dari beberapa orang blogger.... namun....
baru je nak menitis air mata I ni (bagi pihak my hubby n kids) sbb diorg suka sgt tengok aksi legendary Hong Kong ini beraksi di kaca tv... tetiba terbaca tadi sorang blogger tu mengatakan.. ada kemungkinan berita ini berita palsu semata sempena april fool. Iyer ke??? Hal2 kematian pun boleh dibuat gurauan ke?






Apa-apa pun kita tunggu dan lihat. Berita Datuk Siti Nurhaliza yg dikatakan pregnant juga adalah palsu sebab telah dinafikan oleh beliau di dalam twitternya.---> terbaca tadi dlm blog 2day blogger.


15 comments:

  1. tu dia....
    betul2 buat ayu tekejut.....
    nantikan jerlah berita yang betul yer MM.

    dapat pengesahan kita buat entry....
    tang CT tu, kalau lah dia pregnant...ayu tumpang happy

    ReplyDelete
  2. ini blog ke dua yang menyatakan jackie chan meninggal dunia...saya pun mcm tak percaya...

    tapi kalau betul , kena percaya jugak...macam kes sudirman dulu tu jugak...tak percaya jugak....

    ReplyDelete
  3. Aiisssyyy, macam2 la org fitnah.. Kesian kt Jackie ngan Tok Tie..

    ReplyDelete
  4. Biar betik MM...tapi takda yang mustahilkan...ajal maut di tangan Tuhan...

    ReplyDelete
  5. uisshh mati pon bleh wat main..hurmmm

    ReplyDelete
  6. uisshh mati pon bleh wat main..hurmmm

    ReplyDelete
  7. AYU - mungkin ia mungkin tidak.. sama2 la kita tunggu pengumuman rasmi di kaca TV.

    Cikgu CTE - oh kes Sudir pun mcm ni jugak ya? Oic..

    MJ - ini bukan kes fitnah kot.. peminat sesaja bergurau senda (cuma tak kena gaya)

    DR SIRNA - ya, jika benar, kena la terima hakikat..

    HANY - kita tunggu dan lihat sama ada benar atau tidak..;)

    ReplyDelete
  8. klu psl JC tu buat fie terkejut jugaklah akak. bkn ape, fie suka tau tgk filem2 dia neh. kelakar walaupun filem action. memang minat dia. klu psl CT pulak, ehe... tak tau kenapa tak minat dia. lain org lain kesukaan dia, kan?

    ReplyDelete
  9. FIE - hahaha.. ketawa plak akak baca pengakuan Fie yg last tu. Pengakuan yg jujur. :D

    ReplyDelete
  10. ooo.. khabar palsu rupanya... macam2 org nak buat gosip kan

    ReplyDelete
  11. AISHAH RK - nanti kita tunggu lg kepastiannya..

    ReplyDelete
  12. dengar pagi tadik kat berita rupanyer palsu belaka....

    ReplyDelete
  13. ZAI - berita mana? radio ke? Klu radio selalunya berita yg betul.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...