Wednesday, March 30, 2011

Membeli Belah Tingkap.....

Baru balik dari window shopping bersama Shashal dan selepas ni niat di hati ingin menghabiskan pembacaan pada beberapa buah buku yg IRP beli tempohari sambil menyudahkan kerja-kerja pembasuhan baju, rumah dll....




sempat singgah di British India...





cuci mata di Roxy.... cantik beg ni..... Qistina tentu suka
kalau I belikan ini utk mengisi telekungnya ke sekolah
dpd dia berbondong2 dgn beg fabriknya itu..
takpe2... nanti lain kali Mama pegi dgn Qistina plak and
tengok berkenan tak..

topi - oh cun kan?



singgah-singgah di Mango.. ramai plak
Awek2 Arab bershopping di sini...

Oh Sharifah..... Ana tau kenapa ente suka shopping di Mango ni. Design2 bajunya lebih sopan kan (kira boleh la).... lengan panjang.. warna pun gelap2 kan?

Ok la... nak sambung baca buku... Kepada teman2 yg bertanyakan tentang beberapa resepi, lain kali I tuliskan ya... ingat nak tuliskan kat sini...tapi mcm dah terpanjang plak entry ni penuh dgn gambar. Tunggu my next entry, insyaAllah....

6 comments:

  1. nape x beli barang sebiji dua kak ?

    ReplyDelete
  2. Freaky - abih Akak nak cari tingkap terjumpa baju.. tu yg Akak tak beli..

    ReplyDelete
  3. alamak akak. fie jtuh cinta dengan skirt orange dan baju nye tuuu. aduh.

    ReplyDelete
  4. MM--
    ayu kan, suka bila MM tayang gambor baju2..maklumlah ayu nie old fashion sikit...hehehehehe

    ReplyDelete
  5. ok Ayu... no worries.. nt MM upload banyakkk lg baju yg cantik2 ya.. MM ronda2 semua butik2 terkenal kt JB ni. :D

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...