Rakan-Rakan Seperjuangan

Wednesday, March 23, 2011

Doa supaya kekasih kembali, apa jadi jika dat baju dibuang

Segmen membantu silent reader lagi.....
Mari kita cek keyword yg mereka google search di blog ini:

1) Doa supaya bekas kekasih kembali...

Banyak kali jugak I terjumpa keyword ni digoogle search.... macam kesian pun ada... maybe cintanya terhadap bekas kekasih terlalu mendalam. Apakan daya dik, Ustaz Kak Mirror tak ajar lagi la doa2 mengembalikan bekas kekasih ni semua. Instead of you cari doa tu, apa kata u amalkan je doa pendekat jodoh kat blog SIMPANG KIRI tu... mana tau ada jodoh u dgn bekas kekasih, takyah pening2 nak suruh dia kembali.... alih2 je dia muncul depan pintu bawak tepak sirih.  (Jgn lupa jemput I tau!)


Kak Mirror rasa better you tak usah la pening2 memikir orang yg dah tak sudi.   Pilihlah orang yg tergila2kan kita, jgn pilih orang kita gilakan, kelak merana dirimu di kemudian hari. Baik jelita2kan diri... 1 hilang 1000 mari!.   Cuba makan rumpai laut kolagen ni... in shaa Allah wajah sugulmu akan bertukar jadi gebu kemerah-merahan... time tu pasti bukan dia je yg akan "gila talak"... beribu kumbang queue up nak mengetuk pintu hatimu..






kalaulah benda ni wujud masa K.Mirror anak 
dara... tak tau la apa jadi pada akak
masa tu.... kekeke.. skrg dah tua2 ni makan 
pun dah ada kesannya... apatah lg you 
all yg masih muda belia... 

Kalau nak beli roger2 akak tau!
Email :   missmirror@ymail.com





Ok untuk rohaniah pula.... Kak Mirror kepilkan di sini kata2 azimat dari Ustaz Mohd Zawawi Yusoh ni...:-
"Sakit yang paling dahsyat ialah mencintai seseorang, tetapi tidak berbalas.“ Aneh sekali derita sakit putus cinta ini… benci, tapi rindu. Dendam tapi sayang. INGATLAH..ALLAH TAK PERNAH KECEWAKAN KITA SEBAGAIMNAA PASANGAN KITA KERAP MENGECEWAKAN KITA, UTK KITA2 SAJA."..
Renung-renungkan la ya Dik...  

2)  Apa jadi kalau dat baju kurung ditetas
Apa jadi ye??  Baju tersebut akan jadi longgar la Dik...  kelazimannya ini dilakukan bila rasa tak selesa dengan kesendatan baju tersebut.... Kak Mirror pun suka buang dat baju (biasa buang dat bahagian depan).. apatah lagi kalau dirasakan baju tu macam sarung nangka, sampai buat kita sesak nafas jadinya.
 
ini alat penetas benang ya adik-adik.. gunakan ini
ketika kerja2 membuang dat dilakukan...


Ok la.. itu je yg mampu Kak Mirror jawab buat setakat ni.. jumpa lagi.







8 comments:

  1. eik MM
    ayu tertinggal sesuatu ker??
    peeh!! baik hati MM..

    sure silent reader mu tersenyum2...

    ReplyDelete
  2. AYU - itu pun kalau mereka kembali lg ke blog ini.

    ReplyDelete
  3. doa kekasih kembali?
    mesti frust menonggeng ni, kumbang bukan seekor, bunga bukan sekuntum...

    ReplyDelete
  4. betul bagai dikata Dr. Sirna tu.. fahami ya adik2 semua.. bunga bukan sekuntum..

    p/s : confident je I panggil peng"google" tu "adik".. entah2 bapak orang... hehe.

    ReplyDelete
  5. Alat tajam-tajam itu elok disimpan baik2. Tkut ada pula yg buat korek telinga

    ReplyDelete
  6. MS - haha.. itu sudah mesti.. letak dlm drawer yg berkunci.

    ReplyDelete
  7. dos supaya bekas kekasih kembali?kenape tak cari lain je?

    ReplyDelete
  8. SFM - maybe x-gf/bf terlalu encem/cun agaknya.

    ReplyDelete

Terima kasih atas segala komen yg ditinggalkan... Puan Mirror akan membalas kunjungan anda bila berkelapangan.