Wednesday, March 23, 2011

Sementara Nuffnang mengkawantirikan I ni... boleh la I uploadkan video ni...

"Jangan berpusatkan pada material untuk mencari kebahagiaan... kebahagiaan boleh dicari dari pelbagai sumber, asalkan anda tahu bagaimana untuk mensyukuri nikmat pemberian-Nya, insyaAllah... kebahagiaan akan datang dgn sendiri".
Ini sekadar intro motivasi, tiada kena mengena dgn yg hidup mahupun mati...


Hari ini Miss Mirror sharekan video "How to Minimize Pore" yg mana I pun tidak terkecuali dlm permasalah pori-pori terbuka ni... tu yg I sibuk pakai SKII.. kalau tak kerana tu, maybe I just pakai mosturiser je pun dah cukup.

Mungkin lepas ni I nak cuba plak guna BAKING SODA ni ... mana la tau kan.. boleh menjimatkan kos "maintenance" yg semakin meningkat selaras dgn pertambahan usia ni.


AMARAN KERAS : Diakui di sini yg I blom pernah mencuba baking soda ni di muka I ya puan2... so, sebarang kecelakaan/kecacatan yg bakal menimpa adalah di bawah tanggungjawab sendiri.. :D tapi, hari tu I pernah mencubanya pada gigi - konon utk menjadikannya bersinar-sinar bak mutiara... baru je cuba sekali... (tak boleh guna selalu... once a week la kot).

Sementara Nuffnang asyik mengkawantirikan I ni... boleh la I sesuka mengupload YOUTUBE utk uoll dgn sekehendak hatiku... konon katanya Nuff ni elergi dgn youtube utk dptkan BE... entah ya entah tak... ada la I pernah terbaca sorang blogger tu tulis dlm blog mereka.

SELAMAT MENONTON!!






Nuffnang - sampai ati you mengkawantirikan I tau!!!! :(

9 comments:

  1. eh biar betul.. boleh hilang pore?

    so far I tau baking soda boleh buang toksin dlm badan.. cara rendam kaki dalam air suam yang dicampur secawan baking soda.

    ReplyDelete
  2. oh ya... neway.. thanks atas tip u utk buang toksin tu ya.. tak pernah cuba plak sebelum ni. Good news nih!

    ReplyDelete
  3. samalh nuff pun mengkawantirikan blog sy.. dah lama menyepi iklan ni

    ReplyDelete
  4. SFM - mari mencubanya...

    AISHAH RK - sampai ati kan dianya...:D

    ReplyDelete
  5. wah,SKII you..teringin gak nak cuba SKII, tapi kopakla..waa...tapi kalau betulla pakai baking soda ni menjadi lagi jimat ek..

    ReplyDelete
  6. tak pernah cuba guna baking soda..saya cuma guna cream olay je.:)

    ReplyDelete
  7. DR SIRNA - jom kita buat penjimatan!!! Baking soda pun RM2 je kot..

    WIN - I pun pernah pakai olay.. sukakan serum & cleansernya..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...