Friday, April 8, 2011

Blog Siapakah??


Sedang dlm pencarian untuk mendapatkan resepi Macaroni Cheese bakar yg diorg buat macam kat Restoran "****** ******" tu... Hari tu I ada follow satu blog ni semata-mata kerana resepi tu, tapi sayangnya I lupa blog siapakah ia? Silalah mengaku sekarang.

Bagaimanapun, lunch tadi I buat jugak ikut resepi syok sendiri... I tumiskan butter, onion garlic, udang, susu segar, bubuh cheese.... campakkan origano, coriender leave.... Then masuk OVEN.. bakar!!! Tapi sayangnya herba rosemery I hilang entah ke mana? Mesti ada orang pecahkan la ni??!!!! Ni yg buat I nak marah ni... grrrr!!! Acah je... dah ajal dia sampai kan.. nak wat mcm mana kan.

Ok la... I nak bakar balik macaroni ni... klu sejuk tak sedap.

p/s : Sejak kes saman menyaman ni, nak tulis nama restoran pun takut2...

9 comments:

  1. bestnye bila pandai masak.perut kenyang je selalu.

    ReplyDelete
  2. hahaha....klakar la akk ni. boleh pulak lupa. hehehe

    ReplyDelete
  3. tak perlu takut kalau nak memuji.. kalau nak mengutuk restoran tu baik luapakan takut kena saman.. dah lama tak makan macaroni.. hantar ar kat sini skit hehe

    ReplyDelete
  4. SFM - tak sempat kenyang pun kdg.. bila dah terlalu sibuk.

    Tasha - atom2 penuaan sdg merebak la Tasha... tu yg lupa.

    FIT - Akak mmg nak memuji restoran tu... tp dlm masa yg sama, nak ciplak resepi.. ha mcm mana tu? Tak ke diorg marah nt?

    ReplyDelete
  5. sedapnyer..!!! kecur air liur dah ni..nak jugak..!!

    ReplyDelete
  6. ATY - oleh kerana you jauh nun di sana, maka jika terliur.. silalah ke restoran2 makanan segera yg menyajikan resepi ini. :D

    ReplyDelete
  7. hahaha..... lom tua lagi kot.... masih bergetah.

    ReplyDelete
  8. MM--
    daku rindu kat kamu..
    terus rasa nak jalan2 sini
    amboi2......menyelerakan ko..

    PS: nak mengaku apanya sebab ayu tak reti bermakoroni..

    ReplyDelete
  9. TASHA - getah apa tu? Sekerap... hehehe.

    AYU - haha... miss u too Dear..lama tak nampak bayang.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...