Thursday, April 14, 2011

Guru & Penjawat Awam dilarang berblog?? Read more...

Oleh kerana I rasa ramai teman2 blogger I yg terdiri dari penjawat awam, maka buat pertama kalinya tanpa dihantui rasa bersalah I mencuri entry Lelaki Ini... haha... confirm dia tak marah punya. Kalau marah nanti kita jual.


Guru tak bleh berblog sangat ke? RELAX... bertenang, nak tau kisah selanjutnya silalah direct ke sini... penat I nak ulang tayang cerita.. uoll baca la sendiri.

Bagi anda yang bukan penjawat awam... mari kita cerita pasal "tikus dan rahsia wanita"... tapi next entry la kan.. cam penat plak malam ni... baru siap menggoreng donut gebu.



p/s : Bukan nak buat kecoh... tapi saja nak bagi info.. nanti karang uoll kata I tak bagitau plak.




4 comments:

  1. erkkk mcm tu lak, heheh ok ok hany pergi baca dulu...

    ReplyDelete
  2. alrite donut plak. lame da x makan donut. sangat rindu :D

    ReplyDelete
  3. SFM - kalau buat bulat2 bubuh cheese lagi menyelerakan.

    HANY - ok... pi baca & fahami. ;)

    FREAKY - so, apa lg... kat rumah sewa Freaky ada kuali kan? :D

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...